Takaisin

Rakennusliitto hakee toimitsijaa Keski-Suomen alueelle


Rakennusliitto on rakennusteollisuuden ammattilaisten ja alan ammattilaisiksi opiskelevien vahva SAK:lainen riippumaton ammattiliitto. Liitto on myös yhteiskunnallinen etujärjestö, joka vaikuttaa laillisen yritystoiminnan ja työn puolesta ympäri maata. Tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Jäseniä Rakennusliitossa on yli 70 000 ja liitolla on hieman yli 90 työntekijää, jotka työskentelevät Helsingissä ja eri puolilla maata.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TOIMITSIJAA

Keski-Suomen alueelle

Toimitsijan tehtäviä ovat mm. rakennusalan työpaikka- ja oppilaitoskäynnit, luottamushenkilöiden valintojen varmistaminen ja yhteistyö heidän kanssaan, jäsenhankinta, edunvalvonta-asioiden hoitaminen, liiton tarjoamien palvelujen markkinointi sekä jäsentilaisuuksien järjestely.

Työssä tarvitaan neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja sekä kykyä ryhmätyöskentelyyn. Toimitsijan tulee osata ilmaista itseään kirjallisesti ja suullisesti. Työ vaatii liikkumista ja työskentelyä myös laajemmalla alueella. Työhön liittyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköisesti sunnuntaihin 26.7.2020 mennessä osoitteeseen markus.ainasoja@rakennusliitto.fi

Tiedusteluihin Rakennusliitosta vastaa aluepäällikkö Jouni Ruotsalainen, puh. 050 3699 922 tai henkilöstöpäällikkö Markus Ainasoja, puh. 0500 459 729.