Polttoaine-edut - Rakennusliitto

Polttoaine-edut

Teboil tarjoaa jäsenkortilla alennuksia bensan, dieselin ja Teboil-voiteluaineiden hinnoista kaikilla Teboil-huoltamoilla ja Teboil-automaattiasemilla lukuun ottamatta Teboil Express-automaattiasemia. 

Etusi jäsenkortilla vuonna 2021 

  • -2,1 snt/l bensiinistä ja dieselistä (ei Teboil Express -automaattiasemilla) 
  • -10 % voiteluaineista (10 litran ja sitä pienemmät pakkaukset) 
  • -5 % pesuista 
  • -5 % autokemikaaleista 
  • -5 % nestekaasusta (koskee täyttöä) 

Lue lisää eduista Teboilin verkkosivuilta

Kaikki asemat löydät helposti myös Teboilin huoltamohausta.

Teboilin edut voi kytkeä älypuhelimeen, MobilePay-sovellukseen

MobilePay toimii kaikkien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Teboililta on tulossa erillisiä tarjouksia jo tammikuussa. Jatkossa, kun maksat MobilePayllä asemien sisäkassoilla, saat automaattisesti voimassa olevat alennukset ja tarjoukset, myös Rakennusliiton jäsenten polttoaine-edun.
Muovinen kortti toimii kuten ennenkin.

Ota sovellus käyttöön jo tänään

Maksaminen on helppoa: maksettava summa tulee bluetooth-yhteyden kautta näkyviin puhelimen ruudulle, minkä jälkeen maksun voi hyväksyä sovelluksessa puhelimen ruutua pyyhkäisemällä. MobilePayn voi ottaa käyttöön minkä tahansa pankin asiakas.

Näin liität jäsenkorttisi MobilePay-maksusovellukseen

  1. MobilePayn voi ladata maksutta älypuhelinten sovelluskaupoista (Google Play tai App Store).
  2. Mobile Pay -sovelluksesta löytyy valikko ja valikosta kohta ’Kanta-asiakkuudet’ tai kohta KANTA-AS (vaihtelee eri puhelimissa). Valitsemalla/klikkaamalla kanta-asiakkuuteen liittyvää kohtaa, tulee näytölle kanta-asiakaskorttien kuvia.
  3. Klikkaa Teboil-kortin kuvaa. Ruudulle tulee kuva Teboil-kortista. Sen alapuolella on laatikko, jossa lukee teksti Asiakaskortin numero.
  4. Kirjoita laatikkoon 16-numeroinen korttinumero, jonka löydät muovisen jäsenkorttisi kääntöpuolelta, magneettiraidan yläpuolelta. Kyseinen numero varmistaa, että saat mm. polttoainealennuksen. Tarkista numero vielä kertaalleen ja klikkaa jatka-painiketta.
  5. Vaiheiden 1­-4 jälkeen sovelluksessasi on näkyvillä Teboilin kortti.

Jos olet lisännyt ko­rtin jo aiemmin, näkyy se näytöllä suurempana kuin kortit, joita et ole lisännyt. Rakennusliiton polttoainealennusten ja muiden Teboil-etujen  saamisen edellytyksenä on, että muovisen jäsenkortin takaa löytyvä numerosarja on yhdistetty MobilePay-sovelluksessa olevaan korttiin.

Kortin voi poistaa sovelluksesta menemällä kanta-asiakaskortteihin, klikkaamalla Teboilin korttia ja sitten roskakoria. Tämä toiminto poistaa kortin sovelluksesta.