Takaisin

Hae PHT:n hyvinvointijaksolle ja panosta hyvinvointiisi

Omaan hyvinvointiin panostamalla panostat myös läheistesi hyvinvointiin. PHT ry on uudistanut viime keväänä aikuisten 1.askel-hyvinvointitoiminnan. Uusi Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso on tarkoitettu kaikille työikäisille, myös palkkasuhteessa oleville.

Näin kesällä onkin aikaa pysähtyä ja pohtia seuraavia kysymyksiä

  • Millaista on sinun hyvä elämäsi?
  • Mistä asioista unelmoit?
  • Mistä sinä todella välität?
  • Mikä on sinulle tärkeää?

PHT ry:n Pysyvään muutokseen -jaksot panostavat työikäisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvinvointikurssilla voit pysähtyä oman hyvinvointisi ääreen ammattilaisten ohjauksessa.

Jaksoilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, joka tukee osallistujaa itse löytämään oman hyvinvointinsa avaimet. Suuntautumisvaihtoehtoja on kaksi: LIIKE ja MIELI. Niissä painottuu liikkuminen sekä mielen taitojen oppiminen. Molemmissa harjoitellaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa kuin muussa elämänhallinnassa. Osallistuja oppii tekemään itselleen merkityksellisiä valintoja ja menee kohti oman näköistä hyvää elämää.

Jaksokokonaisuus on kolmivaiheinen, 3 vrk + 2vrk + 2vrk, jolloin pysyvä muutos elämäntapoihin mahdollistuu. Oivallusten viemistä parempaan arkeen ehditään harjoitella ja ryhmän kanssa pääsee peilaamaan arjen kokemuksia. Osallistujan psykologinen joustavuus kasvaa, jolloin löydetään uudenlainen suhtautumistapa itseensä ja omaan tapaan voida hyvin.

Tee hyvä päätös ja hae mukaan: http://pht.fi/aikuisille/

 

Pysyvään muutokseen -jaksot pähkinänkuoressa

Kesto: 3 vrk + 2 vrk +2 vrk

Kenelle: Työikäiselle yksilölle tai pariskunnalle jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin.

Kuka voi hakea: Kaikki aikuiset työikäiset; palkkasuhteessa olevat, itsensä työllistäjät ja työttömät

Milloin: Haku jaksoille on auki jatkuvasti.

Kustannukset: 25 e /vrk, hinta pitää sisällään majoituksen yhden hengen huoneessa, täyshoidon sekä ohjelman. Työttömille omavastuu puoleen hintaan.

Missä: Jaksot toteutetaan laadukkaissa kylpylöissä ja monitoimikeskuksissa ympäri Suomen.