Takaisin

Äänestämällä liittokokousvaaleissa vaikutat ja osallistut arvontoihin

 

Kenet sinä haluat edustamaan itseäsi ja koko liiton jäsenistöä Rakennusliiton liittokokoukseen ensi toukokuussa? Liittokokousvaalit käynnistyivät maanantaina 25.2. Äänesi on merkityksellinen, niin rakentajien omissa kuin kevään muissakin tärkeissä vaaleissa. Äänestämällä vaikutat suoraan ammattikuntasi asioihin ja Rakennusliiton toimintaan! Yhdessä olemme voimakkaampia.

Äänestäminen on mahdollista 25.2. klo 9.00 – 10.3. klo 23.59 välisenä aikana

SIIRRY TÄSTÄ ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Huomioithan, että jäsennumeron alussa olevan Rakennusliiton liittotunnuksen (002) lisäksi heti sen perässä jäsennumerossa mahdollisesti olevat nollat ovat jo valmiiksi järjestelmässä. Älä siis lisää näitä numeroita itse uudestaan, kun kirjaudut äänestämään!

Ehdokasesittelysivusto

(ehdokaskuvaa klikkaamalla saat lisätietoa ehdokkaasta)
https://apps.myzef.com/resources/stralfors/6vjmlv/index.html

 

Äänestämällä voit voittaa
laadukkaita palkintoja

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tukku laadukkaita palkintoja. Valtakunnallisten arvontojen lisäksi myös jäsenyhdistykset ovat tehneet päätöksiä äänestäneiden kesken suoritettavista arvonnoista. Valtakunnallisten ja vaalipiirikohtaisten arvontojen palkinnot

Liittokokousta koskevat asiat on koottu erilliselle kokoussivustolle
https://liittokokous.rakennusliitto.net/