Takaisin

Ethän tule höynäytetyksi kesätöissä…

Työsuhdeasioiden on oltava kunnossa myös pari kuukautta kestävissä kesätöissä.

Neuvoja ja ohjeita löydät Kesäduunari-infon sivustolta mm. työsuhteen alkua koskevasta muistilistasta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä lisäksi vanhempiin työkavereihisi, työpaikkasi luottamusmieheen tai -valtuutettuun tai oman alasi ammattiliittoon.

Kesäduunari-info palvelee touko – elokuussa numerossa 0800 179 279

Kesäduunari-infon sivusto
https://www.kesaduunari.fi/

Kesäduunari-info on myös Facebookissa ja Twitterissä.

Liitosta saat tukea ja turvaa

Liittymällä oman alasi ammattiliittoon voit vaikuttaa tulevaisuuteesi, palkkaasi, työolosuhteisiisi ja työturvallisuutesi. Jäsenyys tuo mukanaan monia muitakin etuja: apua, kun oikeuksiasi poljetaan, työttömyysturvaa, koulutusta, lomaetuja, alennuksia, toimintaa jne.

Näin liityt Rakennusliiton jäseneksi