Takaisin

Päivärahahakemukset etenevät parhaiten eAsioinnin kautta Postin lakon aikana

eAsiointi
Rakennusliiton ja Rakennusalan työttömyyskassan eAsiointi

Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU:n 19.11.2015 alkanut lakko aiheuttaa viivästyksiä postin kulkuun. Näin ollen tämä vaikuttaa myös Rakennusalan työttömyyskassalle saapuvan hakemuspostin myöhästymiseen ja siten myös maksatuksen viivästymiseen.

Paras ja nopein tapa toimittaa ansiopäivärahahakemus sekä liitteet työttömyyskassalle on sähköisesti, joten suosittelemme hakemusten ja liitteiden toimittamista eAsioinnin kautta. Näin varmistat, että hakemuksesi saapuu työttömyyskassalle käsittelyyn. Hakemuksiin tarvittavista lisätiedoista olemme lakon aikana ensisijaisesti yhteyksissä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikki postitse lähtevät maksuilmoitukset ovat nähtävissä myös eAsioinnissa.