Takaisin

Vedeneristysalan lakko alkamassa perjantaina 

Päivitys 9.3.2023 klo 14:
Vedeneristysalan lakko peruuntuu. Kaikille Rakennusliiton sopimusaloille on solmittu uudet työehtosopimukset. Lue lisää

Kaikkia vedeneristysalalla työskenteleviä Rakennusliiton jäseniä pyydetään ilmoittautumaan lakkolaislistalle lakkoavustuksen maksamista varten. Ensimmäiset lakkopäivät ovat perjantai 10.3. ja maanantai 13.3. Mikäli neuvotteluissa ei saavuteta neuvottelutulosta, alkaa lakko perjantaina kello 00.00. Lakkovaroitus on annettu myös ajalle 16.–17.3. 

Lakkolistalle ilmoittaudutaan mielellään sähköpostilla lakko@rakennusliitto.fi tai soittamalla numeroon 020 690 231 (ma–pe klo 9–15). Lakkoavustus on 100 €/lakkovuorokausi ja maksetaan kaikille ennen lakon alkua Rakennusliittoon liittyneille jäsenille. 

Aiemmin ilmoitettiin lakon uhkasta myös osalle maalaus- ja lattianpäällystysalaa. Näille sopimusaloille on liittojen välillä saavutettu neuvottelutulos, jota käsitellään Rakennusliiton hallituksessa torstaina 9. maaliskuuta.