Takaisin

Äänestä rakentamisen laatutekoa ja osallistu arvontaan

Rakentamisen laatuteko –kilpailu on parhaillaan käynnissä. Myös yleisö saa valita oman suosikkinsa. Äänestysaikaa on 7.10. saakka.

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään? Rakentamisen laatuteko -kisassa punnitaan muun muassa ammattiylpeyttä, asennetta ja laatua parantavia työtapoja.

Tutustu finalisteihin videoilla ja äänestä parasta laadun tekijää. Kisan finalistien joukossa on mm. Mikkelin Autokuljetus Oy:llä työskentelevä kaksikko Kimmo Pulkkinen & Jani Rautiainen mottonaan kerralla valmiiksi. Molemmat ovat toisen polven maanrakentajia, joiden isät kannustivat poikiaan alalle jo peruskoulusta lähtien.

Äänestyksen voittaja palkitaan 300 euron lahjakortilla rautakauppaan, kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti. Äänestykseen pääset osallistumaan osoitteessa my.surveypal.com/Rakentamisen-laatuteko-2018.