Takaisin

Kevään järjestökurssit haettavissa

Rakennusliiton järjestöaktiiveille on keväällä tarjolla taas mielenkiintoista koulutusta. Tarjonnassa ovat tutut Toimiva ammattiosasto -kurssit sekä taloudenhoitajien koulutusta ja opastusta sosiaalisen median hyödyntämiseen järjestötoiminnassa. Lue lisää kurssien sisällöstä täältä.

Järjestökoulutukseen voi osallistua toimittamalla hakemuksen liittoon hakuaikaan mennessä. Rakennusliitto maksaa valitsemiensa koulutettavien opetuksen, ruokailut ja matkakulut, eli kurssille osallistujalle ei aiheudu koulutuksen ajalta kuluja. Mikäli koulutus osuu työpäivälle, voi koulutuksen ajalta hakea korvausta ansionmenetyksestä, joka on vuonna 2017 75 euroa päivältä.

Kevään tulevat koulutukset:

Taloudenhoitajan peruskurssi
6.-10.2., Kiljavan opisto, Nurmijärvi
* hakemus viimeistään 9.1.

Toimiva ammattiosasto 2, jatkokurssi
11.-12.2., Jyväskylä
* hakemus viimeistään 20.1.

Toimiva ammattiosasto
18.-19.3., Helsinki
* hakemus viimeistään 24.2.

Sosiaalinen media järjestötoiminnassa
6.-7.5., Helsinki
* hakemus viimeistään 13.4.