Takaisin

ePerehdytys on otettu käyttöön työmailla

Yleisperehdytyksen voi nyt suorittaa täysin uudella tavalla, verkko-oppimisena. Hyväksytty suoritus on voimassa aina vuoden kerrallaan kaikilla työmailla.

Suoritusmerkintä tallentuu välittömästi Tilaajavastuun Taitorekisteriin, josta tieto on helposti työmaalla luettavissa Valttikortilta muun muassa maksuttoman mobiilisovelluksen avulla. Taitorekisteristä voidaan toteuttaa myös integraatio työmaan kulunvalvontajärjestelmään.

ePerehdytys ei kuitenkaan poista työmaalla tapahtuvaa, työmaan erityispiirteisiin ja jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin tehtävää perehdytystä.

ePerehdytys tuo mukanaan monia etuja niin ali- kuin pääurakointiinkin. Ennen kaikkea sen odotetaan parantavan työturvallisuutta. ePerehdytys on toteutettu yhdessä rakennusalan eri toimijoiden kanssa.

Oletko rakennuslan työnantaja? Lue tästä miten ePerehdytys toimii. Yrityksellä on oltava käytössään maksuton Tilaajavastuun Ilmoita-palvelu. Ilmoita-palveluun tulee olla tallennettuna henkilön kännykkänumero, jota käytetään tunnistautumisen yhteydessä.

ePerehdytyksen edut pähkinänkuoressa

 • Säästää aikaa ja kustannuksia: suoritetaan netissä kerran vuodessa
 • Voimassa kaikilla työmailla
 • Kaikille samanlainen perehdytys.
 • Valtaosa työntekijöistä voi suorittaa ePerehdytyksen omalla äidinkielellään.
 • Suoritus helposti tietokoneella ja kaikilla mobiililaitteilla
 • Sisältö aina ajan tasalla ja säädösten mukainen
 • Työturvallisuus paranee, tapaturmataajuus pienenee
 • Turvalliset työtavat parantavat tuottavuutta ja laatua

Kaikki tieto ePerehdytyksestä löytyy osoitteesta www.ePerehdytys.info. Sen kautta pääsee myös tilaamaan ePerehdytyksen työntekijöille sekä suorittamaan perehdytyksen. Info-sivun sisältö selviää alla olevasta kaaviosta.

Lue myös:

 • Työturvallisuuden yleisperehdytys siirtyy verkkoon ja tehostuu (uutinen 31.7.2017)

  ePerehdytys on otettu käyttöön työmailla

  Yleisperehdytyksen voi nyt suorittaa täysin uudella tavalla, verkko-oppimisena. Hyväksytty suoritus on voimassa aina vuoden kerrallaan kaikilla työmailla. Suoritusmerkintä tallentuu välittömästi Tilaajavastuun Taitorekisteriin, josta tieto on helposti työmaalla luettavissa Valttikortilta muun muassa maksuttoman mobiilisovelluksen avulla. Taitorekisteristä voidaan toteuttaa myös integraatio työmaan kulunvalvontajärjestelmään. ePerehdytys ei kuitenkaan poista työmaalla tapahtuvaa, työmaan erityispiirteisiin ja jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin tehtävää perehdytystä. […]