Takaisin

eAsiointiin kirjautuminen muuttuu lokakuun alussa

Rakennusliiton ja Rakennusalan työttömyyskassan sähköisen asioinnin (eAsiointi) kirjautumistapa muuttuu 3.10.2016 alkaen.

Kirjautuminen eAsiointiin on tapahtunut tähän mennessä pankkitunnuksilla. Kirjautuminen 3.10.2016 alkaen tapahtuu käyttäjätunnuksella.

Käyttäessäsi eAsiointia 3.10.2016 alkaen sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi eAsioinnin kirjautumissivun Rekisteröidy –painikkeen kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnuksen. Jatkossa kirjaudut eAsiointiin käyttäjätunnuksen, sekä rekisteröitymisen yhteydessä luomasi salasanan turvin. Mikäli unohdat luomasi salasanan, voit luoda uuden salasanan eAsioinnin kirjautumissivun Unohditko salasanasi? –painikkeen kautta.

eAsiointiin voi kirjautua vielä 31.10.2016 saakka myös henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.