Takaisin

Rakentaja kuoli Lahdessa monttuun

Lahtelainen 1960-luvulla syntynyt mies menehtyi työtapaturmassa keskiviikkona hieman ennen aamuyhdeksää Lahdessa. Tapaturmassa työntekijä joutui kaivinkoneen ruhjomaksi ja kuoli saamiinsa vammoihin.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue ja poliisi tutkivat yhdessä turmaa.

– Mies löytyi montun pohjalta kuolleena, kertoo tutkintaa johtava rikostarkastaja Kari Kajala Hämeen poliisista.

– Emme epäile rikosta, ainakaan tässä vaiheessa. Tutkimme kuoleman syytä ja työtapaturmaa. Kaivinkoneen kuljettaja oli järkyttynyt tapahtumasta, samoin kuin koko työporukka. Heitä alamme kuulla todennäköisesti torstaina.

Tapahtumien kulku on vielä epäselvä. Mies oli nähty kuopassa. Jonkin ajan kuluttua hänen oli havaittu menehtyneen tai loukkaantuneen pahasti. Näyttää siltä, että kaivinkoneen kauha olisi osunut mieheen jossain vaiheessa. Kahden kerrostalon välissä asennetaan vesi- ja viemäriputkia.