Takaisin

Rakentajille tarjolla Oma Remppa – hyvinvointijakso hintaan 10 eur/vrk

Kärsitkö tuki- ja liikuntaelin- tai selkävaivoista? Oma Remppa – jakson tavoitteena on antaa ryhtiä ja uusia eväitä hyvinvointiin rakennusalalla työskenteleville. Jaksolla tehdään muun muassa kunnon raksaeväät itselle, harjoitellaan kuormituksen keventämistä fysioterapeutin opastuksella sekä tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin. Saat terveyskuntomittauksilla monipuolisesti tietoa omasta tämän hetken kunnosta.

 

Pääjakso marraskuussa – seurantajakso tammikuussa

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n Oma Remppa – hyvinvointijakso toteutetaan Siilinjärven Kunnonpaikassa 18.–22.11.2013 (4 vrk). Seurantajakso on 28.–31.1.2014 (3 vrk).

 

Ohjelma

Ohjelma on suunniteltu erityisesti rakennusalalla työskenteleville. Jaksoilla saat myös henkilökohtaisia ohjeita ja vinkkejä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen sekä arjessa liikkumiseen.

OmaRemppa -pääjakson ohjelma marraskuussa 2013

 

Hakuaika ja valinta

Hakuaika alkavalle pilottijaksolle päättyy 19.9.2013 ja ryhmään valitaan 16 henkilöä. Täytä hakulomakkeen perusteluosio huolellisesti, koska perusteluilla on merkittävä rooli valintoja tehtäessä.

Valinnat jaksoille tehdään viikon kuluessa hakuajan päättymisestä ja hakija saa valinnasta ilmoituksen hakemuksessa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Hakeminen rakennusalan Oma Remppa – jaksolle onnistuu täyttämällä ja lähettämällä sähköinen hakulomake. Ohjeita hakuun: http://www.pht.fi/1-askel-jaksot/hakeminen/

 

Hinta

10 euroa/aikuinen/vrk, 7 vrk = 70 euroa. Hinta sisältää pääjakson 4 vrk ja seurantajakson 3 vrk ohjelman yllämainittuina ajankohtina sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla (7 vrk). Lisäksi tulevat matkakustannukset Kunnonpaikkaan, Vuorelaan (Kuopion seudulle).

Pilotointi – mitä merkitsee osallistujalle?

Jaksolle osallistuva sitoutuu antamaan palautetta jaksosta, sisällöstä ja sen toteutuksesta normaalia asiakaspalautetta tarkemmin. Pilotoinnin tarkoituksena on kerätä kokemuksia PHT:n 1.askel-hyvinvointitoiminnan kehittämistyölle.

 

Oma Remppa -pilottijaksosta löydät tietoa myös Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:n sivuilta
http://www.pht.fi/ajankohtaista/pilottijaksojen-ohjelmat/pilotti-ii-oma-remppa/

Kunnonpaikka http://www.kunnonpaikka.com/fi/kunnonpaikka/

 

 

Normal
0

21

false
false
false

FI
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normaali taulukko”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}