Takaisin

Savonlinnan kesäpäivillä juhlistetaan 90-vuotiasta liittoa

Rakentajia perheineen odotetaan runsain joukoin kesäiseen oopperakaupunkiin. Kesäkuun 7.-8. järjestettävien kesäpäivien yhteydessä kokoontuvat myös rakentajamotoristit, -karavaanarit ja naisrakentajat. Karavaanarit ja motoristit kokoontuvat jo perjantaina 6.6. Kilpailuhenkiset voivat osallistua lauantaipäivän aikana rannalta ongintakisaan, kamppailla karaokemestaruudesta tai ilmoittautua Rantasalmella järjestettävään metsästysammuntakisaan.

90-vuotias Rakennusliitto tulee näkymään monin tavoin Savonlinnan kaupunkikuvassa. Rakentajien runsas läsnäolo kruunaa kesäisen juhlatunnelman, joten varmistathan mukanaolosi ajoissa.

Tunnelma tiivistyy toritapahtumassa

Kesäpäivien päätapahtumana on lauantaina 7.6. järjestettävä kaikille avoin Kansalaistoritapahtuma Savonlinnan torilla. Siinä yhdistyvät kaupungin kesäkauden avajaiset, Rakennusliiton 90‐vuotisjuhla ja rakentajien kesäpäivät.
Estradille nousevat Vappu Pimiä ja Aku Hirviniemen Timo Harjakainen – hahmo. Yhtä lailla mukana menossa ovat Virve Rosti & Toyboys sekä Pelle Miljoona United.

Kaupunkisuunnistusta, kulttuuria, höyrylaivaristeilyjä ja iltajamit

Kesäpäivillä voit kiertää eri puolille kaupunkia sijoitettuja suunnistuspisteitä ja tutustua liiton 90-vuotisjuhlan näyttelyyn. Pääset myös höyrylaivaristeilyille ja päivä huipentuu Casinolla järjestettäviin iltajameihin. Siellä on tarjolla letkeää menoa, hyvää ruokaa, mukavaa seuraa ja monipuolista ohjelmaa. Sunnuntaina järjestetään naisrakentajille liikunta‐picnic.

Ilmoittauduthan mukaan rakentajien suurtapahtumaan. Mukaan voit tulla yksin, perheen tai ammattiosastosi jäsenten kanssa.