Takaisin

Rakennusliitto saartaa Suomen Lujatyön työmaat

Rakennusliitto asettaa Suomen Lujatyön työmaat saartoon, joka alkaa maanantaina 12. tammikuuta kello 7. Syynä ovat vaikeudet yhtiön palkanmaksussa. Suomen Lujatyön epäselvyydet ovat nousseet voimakkaimmin esille Hämeenlinnan Tuomelan koulun peruskorjaustöissä loppuvuoden ja vuodenvaihteen aikana.

– Työt on keskeytettävä, koska yrityksellä oli aikaa torstaihin klo 24:ään mennessä selvittää minulle palkkaepäselvyydet eikä mitään selvitystä ole kuulunut. Edunvalvontaosasto on tehnyt päätöksen saarrosta, sanoo toimitsija Tarmo Keränen.

Työmaan pääurakoitsijana toimiva Lujatalo on päättänyt purkaa Suomen Lujatyön kanssa tekemänsä sopimuksen ja työmaalle etsitään uutta aliurakoitsijaa.

Asiasta kertoi viimeksi sivuilla Ylen Uutiset

Katso tarina tästä