Lapin-majat ja hostellit

Lapin majat

Lapin-majat sijaitsevat Inarinjärven Nanguvuonon rannalla. Kolmen hehtaarin alueella on kolme vuokrattavaa mökkiä ja kaksi rantasaunaa. 

  • Sarmi: 3 makuuhuonetta ja tupa (8 vuodepaikkaa)
  • Könkä: 2 makuuhuonetta (4 vuodepaikkaa/ huone) ja tupa (2 vuodepaikkaa) 
  • Jollus: 2 makuuhuonetta (4 vuodepaikkaa/huone) ja tupa

Autolla pääsee noin 600 metrin päähän. Mökeissä on aurinkopaneelilla valaistus, kaasuhella ja -jääkaappi, keitto- ja ruokailuvälineet. Omat liinavaatteet tai makuupussit on varattava mukaan. Juomavesi haetaan hetteestä ja saunavedet kannetaan järvestä. Käytössä on kahdeksan soutuvenettä ja hyvät kalastusmahdollisuudet. Kalastuslupia saa Metsähallituksen toimipisteistä. 

Kausi käynnistyy pääsiäiseltä ja jatkuu myöhäiseen syksyyn. 

Tiedustelut ja varaukset 

Tiedustelut ja varaukset 8.1.2024 alkaen Rovaniemen toimistolta, puh. 0400 615 085. Kesäkautena 1.6.2024 alkaen aluevalvojalta, puh. 0400 272 494.

Suomen Hostellijärjestön hostellikortti

Rakennusliiton jäsenenä voit matkailla Suomessa edullisesti, kun tilaat Kotimaan hostellikortin. Kortti on sinulle maksuton ja sillä saat 10 % alennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa ja muita matkailuetuja. Samalla nautit persoonallisesta ja vastuullisesta majoituksesta. Valitse mieleisesi yli 40 hostellista ympäri Suomea – valinnanvaraa on jokaiselle!

Jäsen voi hankkia myös kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan.

Tilaa Kotimaan hostellikortti maksutta

Tutustu hostelleihin ja varaa majoituksesi