Holiday Clubin lomaviikot

Rakennusliitto on hankkinut työelämän käytettävissä olevien (työssäkäyvät ja työttömät) jäsenten (ei eläkeläisille ja opiskelijoille) käyttöön Holiday Clubin loma-asuntoja. Sivun lopusta löydät tietoa eduista, jotka koskevat kaikkia jäseniä.

Varattavat kohteet: 

  • Holiday Club Katinkulta, Sotkamo
  • Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Kuusamo
  • Holiday Club Rukatunturintie, Kuusamo (uusi 2024)
  • Holiday Club Saariselkä, Inari
  • Holiday Club Saimaa, Lappeenranta
  • Holiday Club Salla
  • Holiday Club Turun Caribia
  • Holiday Club Naantalin Kylpyläranta
  • Holiday Club Vierumäki
  • Holiday Club Tampere

Löydät lomakohteiden kuvaukset ja hinnaston Holiday Clubin lomanvaraussivuilta:
holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu 

Käyttäjätunnus: Rakennusliitto 
Salasana: mukavaloma 

Kaikki lomakohteet siivotaan ammattimaisesti käyttäjien välissä.

Näin varaat loman

Voit varata loman, jos olet Rakennusliiton työssäkäyvä tai työtön jäsen. Lomien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä käyttäjäksi. Saat luotua tunnukset Holiday Clubin lomanvaraussivulla: Paina vapaat viikot -sivun kirjautumisnäkymässä punaista linkkiä Rekisteröi uusi käyttäjä. Käyttäjätunnisteena toimii Rakennusliiton jäsennumero. Oman jäsennumerosi löydät jäsenkortista tai mobiilijäsenkortista nimesi alta. Tarvittava salasana saapuu sähköpostitse rekisteröitymisen jälkeen. 

Loma-arvonta 

Lomaviikot jaetaan arvontaan osallistuneiden kesken aina puoli vuotta kerrallaan. Viikkojen 1–22/2025 hakuaika on 23.9.–22.10.2024. Arvonta hakuun osallistuneiden kesken suoritetaan 24.10.2024. Haku tapahtuu hakuaikana ylävalikon painikkeesta arvonta. Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet ajankohdat sekä peruutuspaikat tulevat varattaviksi 31.10.2024 klo 10.

Vuoden 2024 lomaviikot on arvottu. Vapaaksi jääneet ajankohdat ja peruutuspaikat ovat varattavissa ylävalikon painikkeen vapaat viikot alla. Vapaaksi jääneet ajankohdat ja peruutuspaikat ovat varattavissa ylävalikon painikkeen vapaat viikot alla.

Äkkilähdöt 

Holiday Clubin lomanvaraussivulta voit löytää myös äkkilähtöjä 50 % alennuksella. Äkkilähdöt julkaistaan perjantaiaamuisin klo 9 mennessä.

Muut Holiday Club -edut

Rakennusliiton kaikki jäsenet saavat Holiday Clubin loma-osakkeiden ja hotellivarausten päivän hinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus hotellissa 1 vrk, huoneistoissa 2 vrk. Hotelli- ja loma-asuntojen varaukset joko Holiday Clubin verkkokaupasta kampanjakoodilla Rakennusliitto25 (alennuskoodi syötetään Holiday Clubin verkkokaupassa kohtaan ”Onko sinulla kampanjakoodi?”) tai puhelimitse Holiday Clubin asiakaspalvelusta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15). Jos teet varauksen verkkokaupasta, huomaathan, ettet voi samaan aikaan olla kirjautuneena yrityspalveluun Rakennusliiton tunnuksilla.