Jäsenedut

Tärkein jäsenetusi on Rakennusliiton voima ja yli 90 vuoden kokemus hoitaa rakentajien asioita. Saat nopeasti apua ja neuvoja työehtoasioissa sekä pulma- ja riitatilanteissa. Liitto palvelee jäseniään aluetoimistoissa ympäri Suomen. Rakennusliitto panostaa osaavaan luottamushenkilöverkostoon. Sen ansiosta saat apua myös työpaikkatasolla.

Jäsenkortilla saat monenlaisia etuja

Kun asioit jäsenetuja tarjoavissa yrityksissä, näytä uusi jäsenkorttisi ja saat edut hyväksesi. Pidä jäsenkortti mukanasi. Rakennusliiton jäsenedut, palvelut ja yhteystiedot -vihkonen postitetaan jäsenille kerran vuodessa jäsenkortin ja kalenterin mukana. Esite on helppo sujauttaa kalenterin mukana tulevaan muovikoteloon.

 

RaksApp-mobiilisovellus

RaksApp 2.0 - uudistukset kevät 2016
Klikkaa kuvaa ja käy lataamassa älypuhelimeen arkea helpottava työkalu. Lähetä RaksApp'in kautta työaikakirjanpitosi säännöllisesti omaan sähköpostiisi talteen.

Rakennusliitto toivoo käyttäjiltä palautetta sekä kehitysideoita RaksAppiin liittyen sähköpostitse osoitteeseen: raksapp@rakennusliitto.fi
Sähköpostin kautta saat myös yhteyden sovelluksen kehittäjätiimiin.

 

Työelämässä olevat jäsenet sekä opiskelijajäsenet voivat tilata itselleen älypuhelimeen mobiilijäsenkortin eAsioinnin kautta. Mobiilijäsenkortin kautta on suora pääsy Rakennusliiton omaan työnvälitykseen.

Käytä_jäsenedut_hyväksesi