Takaisin

Uusi jäsenetu rakenteilla – Rakennusliitolle palkkapalvelu

Rakennusliitto hankkii liiton jäsenten käyttöön palkkapalvelun. Rakennusliiton jäsenet voivat helposti lähettää palkkalaskelmia tekemästään työstä yksityisille työnantajille liiton omistamalla palkkapalvelulla. Palvelu rakennetaan kevään aikana ja saadaan käyttöön kesäkuussa. 

Työnantajan on helppo maksaa rakennusalan ammattilaisten palkat ja sivukulut tulevat oikein hoidetuiksi. Työntekijä saa palkkalaskelmansa kätevästi palvelusta. Kotitalousvähennyksen voi merkitä mukaan laskelmiin, jolloin se ilmoitetaan Verohallinnolle työnantajan puolesta. 

Työntekijälle palvelu on maksuton.  

Rakennusliiton palkkapalvelun tuottaa Palkkaus.fi, joka on Suomen johtava palkkaohjelmistojen kehittäjä. Palkkaus.fi tuottaa palkanlaskentapalveluita laajasti taloushallintoalan toimijoille, verkkopalveluille sekä suoraan yrityksille. 

Lisää tietoa uudesta jäsenedusta kerrotaan kevään mittaan, hankkeen edistyessä.