Takaisin

Rakennusliitto hakee aluetoimitsijaa Uudenmaan toimistoon

– Edellytämme hakijalta Talotekniikka-alan (LVI-toimialan) työehtosopimuksen tuntemusta, kokemusta urakkatyöstä ja urakkahinnoittelusta.

Rakennusliitto on rakennusteollisuuden ammattilaisten ja alan ammattilaisiksi opiskelevien vahva SAK:lainen riippumaton ammattiliitto. Liitto on myös yhteiskunnallinen etujärjestö, joka vaikuttaa laillisen yritystoiminnan ja työn puolesta ympäri maata. Tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Jäseniä Rakennusliitossa on yli 70 000 ja liitolla on hieman yli 90 työntekijää, jotka työskentelevät keskustoimistossa Helsingissä ja aluetoimistoissa eri puolilla maata.

Haemme
ALUETOIMITSIJAA
Eteläiselle toiminta-alueelle Uudenmaan aluetoimistoon

 

Edellytämme hakijalta Talotekniikka-alan (LVI-toimialan) työehtosopimuksen tuntemusta, kokemusta urakkatyöstä ja urakkahinnoittelusta. Myös kielitaito ja ATK-taidot ovat eduksi valintaan. Lisäksi edellytämme hakijalta valmiutta siirtyä työskentelemään myös toiselle toimistopaikkakunnalle.

Aluetoimitsijan tehtäviä ovat mm. työpaikkakäynnit, luottamushenkilöiden valintojen varmistaminen ja koulutus, jäsenhankinta, edunvalvonta-asioiden hoitaminen sekä jäsentilaisuuksien järjestely.

Työssä tarvitaan neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja sekä kykyä ryhmätyöskentelyyn. Toimitsijan tulee osata ilmaista itseään kirjallisesti ja suullisesti. Hänen on myös hallittava ammatillisen toiminnan edellyttämät sopimustoiminnan perusteet.

Rakennusliitolla on tarjottavanaan SAK:laisten ammattiliittojen tasoiset työsuhteen ehdot ja paljon palkitsevaa työtä alan ammattiliittotoiminnassa.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköisesti sunnuntaihin 25.8.2019 mennessä osoitteeseen markus.ainasoja@rakennusliitto.fi

Tiedusteluihin Rakennusliitosta vastaavat toiminta-alueen päällikkö Vilppu Oikarinen, puh. 050 383 5453 tai henkilöstöpäällikkö Markus Ainasoja, puh. 0500 459 729.