Takaisin

Työttömyyskassan etuushakemusten käsittelyssä on jonoa

Kassalla on paljon hakemuksia jonossa ja puhelinpalveluumme tulee runsaasti puheluja tällä hetkellä. Kassa käsittelee hakemukset saapumisjärjestyksessä. Käsittelytilannetta voi seurata kassan nettisivuilla olevasta käsittelytilannetiedotteesta. Linkki käsittelytiedotteeseen: Käsittelytiedote.

Mahdollisimman nopean käsittelyn varmistamiseksi panostamme resurssimme ensisijaisesti etuuskäsittelyyn. Soittaessasi puhelinpalveluumme saatat joutua odottamaan jonkin aikaa. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Tiesithän, että eAsioinnin kautta voit täyttää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. Voit myös tarkastella eAsioinnissa päivärahan hakemiseesi liittyviä asioita ja muokata liiton jäsenrekisterissä olevia henkilötietojasi. Jäsenmaksut-kohdasta voit katsella jäsenmaksutilannettasi, laskea jäsenmaksun määräsi ja maksaa jäsenmaksun.