Takaisin

Liittokokousvaalien alustava tulos on selvillä

Rakennusliiton liittokokousvaalien alustavat tulokset ovat selvinneet. Vaalipalvelun tuottaja Postnord Strålfors suoritti ääntenlaskun ja tulosraporttien viimeistelyn torstaina 16.3. iltapäivällä. Tilanteissa, jossa äänet menivät tasan, vaalipalvelun tuottaja suoritti arvonnan lopullisesta järjestyksestä.

Vaalipiirien vaalilautakunnat kokoontuvat 17. ja 18.3. käsittelemään vaalien tulosta ja toimittavat kokouspöytäkirjan liittokokousvaalien vaalijärjestyksen mukaisesti keskusvaalilautakunnalle. Keskusvaalilautakunta käsittelee ja vahvistaa lopullisesti valtakunnallisen vaalituloksen perjantaina 24.3.

Valtakunnallinen äänestysprosentti liittokokousvaaleissa oli 18,1.

Kokousedustajat (alustavat tulokset)

Hämeen vaalipiiri (pdf)
Itä-Suomen vaalipiiri (pdf)
Kainuun vaalipiiri (pdf)
Keski-Suomen vaalipiiri (pdf)
Kymen vaalipiiri (pdf)
Lapin vaalipiiri (pdf)
Oulun vaalipiiri (pdf)
Pohjanmaan vaalipiiri (pdf)
Satakunnan vaalipiiri (pdf)
Turun vaalipiiri (pdf)
Uudenmaan vaalipiiri (pdf)