Takaisin

Aluetoimitsijan paikka avoinna Joensuussa

Rakennusliitto on rakentamisen ammattilaisten ja alan opiskelijoiden vahva SAK:lainen ammattiliitto. Liitto vaikuttaa yhteiskunnallisesti paremman ja turvallisemman työelämän puolesta. Rakennusliitossa on lähes 70 000 jäsentä ja liitolla on yli 90 työntekijää, jotka työskentelevät Helsingissä ja eri puolilla maata.

Haemme aluetoimitsijaa
Joensuun palvelupisteelle

Työn pääpaino on jäsenten auttaminen edunvalvonta-asioissa, erimielisyyksien selvittely ja niistä neuvottelu. Työn sisältöön kuuluvat myös muut aluetoimitsijan työnkuvaan liittyvät työt kuten rakennusalan työpaikkakäynnit ja luottamushenkilöyhteistyö.

Työssä tarvitaan neuvottelu- ja ihmissuhdetaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Arvostamme hyvää kirjallisen ja suullisen ilmaisun kykyä, IT-taitoja sekä soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta.

Työ vaatii liikkumista ja työskentelyä myös laajemmalla alueella kuin Joensuussa. Työhön liittyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköisesti sunnuntaihin 20.11.2022 mennessä osoitteeseen markus.ainasoja@rakennusliitto.fi

Tiedusteluihin Rakennusliitosta vastaa henkilöstöpäällikkö Markus Ainasoja, puh. 0500 459 729.