Takaisin

Entinen tai nykyinen lähetetty työntekijä, osallistu tutkimukseen

Jyväskylän yliopisto suorittaa EU:n tuella tutkimuksen, jonka avulla etsitään keinoja parantaa EU:ssa liikkuvien rakentajien hyvinvointia ja taloudellista turvallisuutta. Jos olet ollut tai olet parhaillaan lähetetty työntekijä (eli työntekijä jonka yritys on lähettänyt rakennustyöhön toiseen EU/EEA-jäsenvaltioon), tutkijat haluavat puhua kanssasi kokemuksistasi: Miten vierailusi ulkomailla on vaikuttanut elämääsi? Miten asiat menivät – hyvin vai huonosti?

Kaksituntiset haastattelut ovat luottamuksellisia. Osallistuminen ja kaikkiin kysymyksiin vastaaminen on täysin vapaaehtoista. Haastattelu tehdään sinulle sopivalla kielellä ja turvallisesti.

Lisätietoja tutkimuksesta englanniksi

Rakennusliitossa lisätietoja antaa Nina Kreutzman, nina.kreutzman@rakennusliitto.fi, 040 770 0345