Takaisin

Verkkokoulutus: Rakennuspiirustukset tutuksi

Oletko kiinnostunut oppimaan, millaisia merkkejä ja piirustuksia käytetään rakennus- ja LVI-suunnitelmissa? Olit sitten opiskelija, jo työssäkäyvä talonrakentaja tai putki- ja IV-asentaja, tämä kurssi on sinulle!

Opiskelija, kurssilla saat hyödyllistä uutta tietoa. Kokeneempi ammattilainen, saat työkalupakkiisi erinomaista täydentävää tietoa. Maksuttomalle kurssille voit osallistua, jos olet Rakennusliiton jäsen.

Kurssilla on lyhyitä videoluentoja sekä niihin liittyviä harjoituksia. Kurssin voi suorittaa omassa tahdissaan, ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssi toimii parhaiten tietokoneella, mutta suoritus onnistuu myös tabletilla tai älypuhelimella.

Kurssin ovat käsikirjoittaneet talonrakennuksen lehtori Jorma Seppälä ja talotekniikan lehtori Mika Rissanen. Konseptin ja teknisen toteutuksen ovat tehneet Kalle Huhtala ja Markus Savolainen, Edita Publishing Oy.

Ilmoittaudu ja lue lisää kurssista