Takaisin

Laadun rakentaja 2020 -kilpailu käynnistyi

Oletko sinä Laadun rakentaja 2020?


Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään? Ilmoita itsesi tai kollegasi kilpailuun, jossa asenne ratkaisee!

 

Laadun rakentaja voi olla kunnostautunut laatua parantavilla oivalluksilla, yhteistyökyvyllä, ammattiylpeydellä tai kehittämillään menetelmillä ja työtavoilla. Laadun rakentaminen ei koostu pelkästään yksittäisistä teoista, vaan oikean asenteen tulee ohjata työskentelyä jatkuvasti.

Kilpailussa arvostettavia ominaisuuksia ovat niin ikään työssä osoitettu vastuullisuus ja uudistuminen sekä sellaisten laatua edistävien menetelmien kehittäminen, jotka ovat monistettavissa myös muiden käyttöön.

Kaikkien ilmoittautuneiden joukosta asiantuntijaraati valitsee finaaliin kuusi ehdokasta. Finalisteista tehdään esittelyartikkelit ja -videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien kanavissa syksyllä 2020.

Rakennustyömaiden työntekijöille ja työnjohdolle suunnattu kilpailu järjestetään nyt neljännen kerran. Kilpailu on avoin niin talonrakentajille, infraosaajille kuin erikoisurakoinninkin taitajille.

Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron lahjakortilla FinnBuild-messuilla lokakuussa 2020.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Ilmoittautumisaikaa on 6.5.2020 saakka. Lisätietoja osoitteesta laatuteko@rakennusteollisuus.fi.

Kilpailun järjestävät: