Takaisin

Rakentajien RaksApp-mobiilisovellus uudistui

Päivitetyssä RaksApp-versiossa on mahdollisuus mm. laajennettuun työaikakirjanpitoon. Lisäksi sovellus kääntyy puhelimen kielen mukaan myös englanniksi, ruotsiksi tai viroksi.

RaksApp on nyt saanut ensimmäisen isomman päivityksensä. Sovelluksesta on kerätty vajaan vuoden aikana palautteita jäsenistöltä ja näistä useimmin esille tulleet on toteutettu uusina ominaisuuksina sovellukseen. Uuden version saa käyttöönsä päivittämällä sovelluksen omassa sovelluskaupassa.

Suurimmat muutokset ovat tulleet työaikakirjanpitoon, jossa käyttäjä voi nyt ottaa asetuksissa käyttöön laajennetun työaikakirjanpidon. Tämän jälkeen merkintöjä voidaan tehdä useammalle eri työlle saman päivän aikana.

Työaikakirjanpitoon on lisätty myös kohdat työajolle, päivärahoille sekä ateriakorvaukselle. Lisäksi raportit voidaan nyt lähettää yhdellä kertaa useaan sähköpostiin ja muistiinpanot voi halutessaan jättää raportista pois.

Toisena merkittävänä ominaisuutena sovellukseen on tullut kieliversiot. RaksApp kääntyy nyt puhelimen kielen mukaan joko suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai viroksi.

Toivomme sovelluksesta edelleen palautetta sähköpostiin: palaute@raksapp.fi

RaksApp on Rakennusliiton keväällä 2015 julkaisema mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on helpottaa rakentajan arkea. Sovelluksella on jo nyt tuhansia käyttäjiä niin Android, iPhone kuin Windows Phone alustoilla.

RaksApp 2.0 - uudistukset kevät 2016

Voit ladata ja tulostaa RaksApp 2.0 -mainoslennäkit tästä: