Takaisin

Rakennusliitto käsittelee neuvottelutulosta perjantaina

SAK:n hallitus keskusteli maanantaina työmarkkinoille syntyneestä neuvottelutuloksesta ja päätti lähettää sen sen seuraavaksi liittojen hallintojen käsiteltäväksi. Rakennusliiton hallitus kokoontuu perjantaina ylimääräiseen kokoukseen käsittelemään esitystä.

Lopullisen kannan neuvottelutulokseen SAK ottaa ensi viikon maanantaina 7. maaliskuuta, kun sen liittojen hallinnot ja maan hallitus ovat käsitelleet neuvottelutuloksen.

Suomen suurimman palkansaajakeskusjärjestön hallitus totesi aamupäivällä, että työmarkkinoiden neuvottelutulos on tarpeen keskusteluttaa ammattiliittojen hallinnoissa, koska liitot soveltavat sopimusta omissa työehtosopimuksissaan.

Koko neuvottelutulos on luettavissa alla olevasta linkistä:

http://www.sak.fi/ajankohtaista/neuvottelutilanne/neuvottelutulos