Takaisin

Keli hemmotteli talvipäivän viettäjiä

Ilman haltijat hemmottelivat viikonvaihteessa Rakennusliiton talvipäivien viettäjiä Nilsiän Tahkolla. Liiton talvipäivät keräsivät parin päivän aikana noin 600 osanottajaa hiihtämään laskettelemaan, kelkkailemaan tai vain viettämään mukavaa aikaa muiden rakentajien kanssa.

Rakentajat viettävät perinteisesti talvipäiviään joka toinen vuosi. Tahkollekin oli saapunut rakentajat kaikkialta Suomesta. Varsin iso osa heistä oli paikalla puolison tai lasten kanssa.

Vähäluminen talvi ei ainakaan rakentajia hidastanut, sillä Tahkon ladut ja rinteet olivat hyvässä kunnossa. Ulkoliikunnan lisäksi rakentajille oli tarjolla myös sisäliikuntaa keilahallissa, kylpylässä tai hotelleissa.

 DSCN6659DSCN6643??????????DSCN6750 – KopioDSCN6695

Lisää kuvia Facebookissa