Takaisin

Rakentajat rynnistävät Tahkon talvipäiville

Rakentajien talvipäiviä vietetään 21.-22.3.2015 Tahkolla, Nilsiässä. Mukaan lähtijät pääsevät kokeilemaan mm. lumikenkäkävelyä, napakelkkailua, rekiajelua, hiihtoa, laskettelua ja keilailua. Kylpylänautinnotkin ovat talvipäivien viettäjien ulottuvilla. Makkaraa, muurinpohjalettuja ja kuumaa juotavaa nautitaan ulkoilmassa, Tahkolahden jäällä.

Illalla rakentajat perheineen kokoontuvat Tahkon sykkivään sydämeen rentoutumaan ja bilettämään. Iltaohjelmasta vastaa Stand up -koomikko Antti Heikkinen ja ysärimusiikin todelliset suurlähettiläät Ressu ja Jussi. Karaokeakin on tarjolla, sillä Tahkon upeassa rantaravintolassa on karaoken harrastajien keidas koko illan.

Majoitusta on tarjolla niin mökeissä kuin hotelleissakin. Varaukset tehdään suoraan majoituskohteisiin. Tiedustele oman ammattiosastosi mahdollisuuksia järjestää yhteiskuljetuksia.

Tule mukaan yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Tahkon talvipäivien ohjelma, hotellitarjonta, karttalinkit ja muut majoitusmahdollisuudet