Takaisin

Palkansaajien ääni ratkaisee eurovaalit 2014

Suomalaisen työn tulevaisuus ja työelämän oikeudenmukaisuus ratkaistaan Euroopan unionissa. Jokainen meistä on kuullut veroparatiiseista ja verosuunnittelusta, jossa työntekijöiden yrityksille ja niiden omistajille tahkoamat voitot eivät ole mukana rakentamassa hyvinvointivaltiota sellaisena kuin sen tunnemme. Seuraava europarlamentti ratkaisee konkreettisesti millaisia työn ääniä Suomessa jatkossa kuullaan.

Ay-liikkeen yhteinen EU-vaalikampanja on avattu. Kampanjan tarkoituksena on nostaa äänestysaktiivisuutta ja tuoda esiin palkansaajille tärkeitä teemoja vaaleissa.

Kampanjasivustolle kootaan laaja-alaisesti taustoittavia artikkeleita ja kirjoituksia.

Myös Rakentaja-lehti julkaisee kolmiosaisen juttusarjan Syitä äänestää EU-vaaleissa. Ensimmäisen jutun aiheena olivat komennusmiehet (Rakentaja nro 2/14.2.2014). Huhtikuun lehden aiheena on työsuojelu. Rakentaja-lehdet löytyvät pdf-muodossa Rakennusliiton kotisivuilta.

Kampanjasivusto:
http://www.aaniasuomesta.fi/

Kampanjasta voi tykätä Facebookissa osoitteessa: 
https://www.facebook.com/aaniasuomesta