Go back

Anmäl dig till FFC:s svenskspråkiga webbinarier

FFC:s tvärfackliga kurser, som brukar hållas i Österbotten och södra Finland i mars, ersätts i år av en serie kortare webbinarier på vardagskvällar klockan 18–19. Teman för föreläsningarna är coronavirusets inverkan på Finlands ekonomi, välmående i arbetet under krisen samt fackförbundens och arbetslöshetskassornas erfarenheter av krisen.

Webbinarierna är öppna för alla medlemmar inom de FFC-anslutna fackförbunden. Det är gratis att delta i webbinarierna. Du hittar tidpunkterna och programmet här nedan, och via länkarna kan du anmäla dig till de olika webbinarierna.

Läs mer på FFC:s webbsidor

FFC:s tvärfackliga webbinarier

3. Onsdag 24.3 kl. 18–19.
Välmående i arbetet under krisen.
Företagshälsovårdare Gunilla Oljemark.
Här kan du anmäla dig till del 3!

4. Torsdag 1.4 kl. 18–19.
Hur har fackets arbetslöshetskassor klarat sig under krisen?
Expert Mia Pakalén, Industrin arbetslöshetskassa.
Här kan du anmäla dig till del 4!