Lomavuorokaudet 2023

Rakennusliitto tarjoaa jäsenilleen ja heidän perheilleen runsaasti lomaetuja.

Rakennusliitto tukee jäsenperheidensä vapaa-ajanviettoa ja lomailua tekemällä yhteistyösopimuksia eri palveluntuottajien kanssa. Liitolla on yhteistyösopimus vuodelle 2023 kolmenkymmenen­seitsemän (37) lomapalvelua tuottavan kohteen kanssa.

  • Edut ovat käytettävissä vain yksityisessä lomailussa. Ne eivät siis ole käytössä ryhmävarauksissa. 
  • Rakennusliiton lomaedut ovat työelämän käytettävissä oleville jäsenille.
    Eläkkeellä olevilla ja opiskelijoilla on myös oikeus lomakohteiden myöntämiin erikoishintoihin ilman liiton tukea. Kysy hinnat kohteista.
  • Jäsenetuloma tulee pääsääntöisesti tilata puhelimitse suoraan lomakohteesta.
  • Jäsenkohtaisen (jäsen + perheenjäsenet yhteenlaskettuna) tuen enimmäismäärä on 8 vuorokautta kalenterivuodessa. Esimerkiksi jos yövyt puolisosi kanssa, sinulta kuluu kaksi tukivuorokautta. Lasten kohdalla käytäntö vaihtelee hotellikohtaisesti, joten kysy hotellia varatessasi, montako tukivuorokautta kuluu.
  • Luottamustehtävissä olevilla jäsenillä oikeus neljään lisätukivuorokauteen. Kun luottamustehtävä päättyy, lomavuorokausien määrä palautuu kahdeksaan.
  • Lomaetukohteet Google-kartalla. Teethän kuitenkin varauksesi tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tutustu kohteisiin

Ikaalinen Spa & Resort

Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen
ikaalinenspa.fi/
Majoitusvaraukset myyntipalvelusta tunnuksella Rakennusliitto. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa varaajan jäsennumero.

Sähköposti: myynti@ikaalinenspa.fi
Puhelin: 03 4511

Kohde sopii seikkailijoille, nautiskelijoille, juhlijoille ja uuden etsijöille.

Majoitus päärakennuksen standard- ja superior-luokan huoneissa tai Spa Loft hotellin economy-luokan huoneissa. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja lisävuoteet avattavista nojatuoleista kahdelle lapselle.

1 vrk loman hintaan sisältyy majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Hinnat:

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 6-vuotiaista kuluu asiakkaalta 0,5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli asiakas ei halua käyttää lomaoikeusöitä lapsiin, voi asiakas maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon
(25 eur/yö/lapsi). Lapset 0-6 vuotta majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

1 hengen huone:  68 eur/vrk

2 hengen huone: 58 eur/vrk/huone

2 hengen huone (jäsen + yksi  6–16-vuotias lapsi): 58 eur/vrk/huone

2 hengen huone ja lisävuode avattavasta nojatuolista yhdelle lapselle 6-16 v: 73 eur/vrk/huone

2 hengen huone ja lisävuode avattavasta nojatuolista kahdelle lapselle 6-16 v: 88 eur/vrk/huone

Pysäköinti ilmainen ulkoparkkipaikoilla.

Härmän Kylpylä, Ylihärmä

Vaasantie 22, Ylihärmä
Myyntipalvelu: puh. 06 – 4831 600
harmankylpyla.fi

Kylpyläkokonaisuus on keidas, joka tarjoaa suomalaisen saunan lisäksi turkkilaisen saunan sekä uuden höyrysaunan. Kylpylässä on myös täysmittainen uima-allas, kuntoallas keidasallas ja perheen pienimmille kahluuallas. PowerPark-huvipuistoon on matkaa vajaat kymmenen kilometriä.

Hinnasto

2hh/hlö/vrk 40 eur, lapset 4-12 vuotta/hlö/vrk 20 eur, lapset alle 4 vuotta veloituksetta lisävuoteella.

1hh 75 eur/vrk

Hinta sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä hotellin vapaa-ajanohjelman.

Matkailukeskus Pajarinhovi, Puhos

Pajarinniementie 1, Puhos, puh. 020 7425 770,
pajarinhovi.fi

Pajarinhovi sijaitsee Valtatie 6:n varrella 75 km Joensuusta etelään. Monipuolisessa kohteessa voit lomaillessa pistäytyä eläinpuistossa (50 eläinlajia karhuista jakkeihin), nauttia ison kylpylän riemuista, uiskennella kirkkaassa Karjalan Pyhäjärvessä (näkösyvyys 8 m). Pajarinhovin tanssi-illat upeassa paviljongissa (400 m2) maan huippuartistien tahdittamana ovat myös erittäin suosittuja, joihin tullaan pitempienkin matkojen päästä.

Hinnat

Puolihoitomajoitus 2hh tai perhehuone/hlö/vrk 45 eur, lapset 6-16 vuotta perhehuoneessa/hlö/vrk 15 eur.

Hinta sisältää: puolihoidon, kylpylän vapaan käytön, kertakäynnin eläinpuistossa sekä tanssi-iltoina tanssiliput.

Kohteessa mahdollisuus myös edulliseen huvilamajoitukseen. Tiedustele Rakennusliiton jäsenhintoja suoraan kohteesta. Päiväkävijöinä Rakennusliiton jäsenet saavat perheineen 20 % alennuksen sekä kylpylän, että eläinpuiston sisäänpääsymaksusta.

Hotel Sorsanpesä, Seinäjoki

Törnäväntie 27, Seinäjoki, puh. 020 741 8181
sorsanpesa.fi

Sorsanpesä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo löytää. Hotellin pihassa on lisäksi isot, asiakkaille ilmaiset parkkitilat. Hotellielämyksen kruunaavat ainutlaatuinen tunnelma sekä aidosti asiakkaista kiinnostunut ammattitaitoinen henkilökunta.

Hinnat

1.1.-30.4. ja 1.9.-31.12.

2hh/hlö/vrk 30 eur, 1hh/vrk 64, lapset 6-16 vuotta/hlö/vrk 12 eur lisävuoteella.

1.5.-31.8.

2hh/hlö/vrk 35 eur, 1hh/vrk 74, lapset 6-16 vuotta/hlö/vrk 17 eur lisävuoteella.

Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, sauna- ja allasosaston käyttö, WiFi-yhteys, Fysio 2000 kuntosali.

Hinnat eivät voimassa Provinssin aikana 28.6.-3.7.2023.

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Katiskaniementie 8, Kuopio, puh. 03 060830,
rauhalahti.fi

Rauhalahdessa voit viettää aktiivista lomaa koko päivän tai yksinkertaisesti antautua toisten hemmoteltavaksi. Valittavanasi on majoitus joko kylpylähotellissa, huoneistohotellissa tai uusissa studioissa. Hintaan sisältyy aamiainen, päivällinen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Jäsenetuhinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumissa 27.-29.1.2023 eikä 27.-30.7.2023. Joulun aikana 23.-26.12.2023 erillinen tarjous ohjelmallisesta joululomasta, minimi 3 vrk. Tiedustele Rakennusliiton etuhintaista joulutarjousta hotellista.

Hinnat

Kylpylähotellin hinnasto

1hh 79 eur/vrk, 2hh 50 eur/vrk/hlö, 3hh 44 eur/vrk/hlö

Huoneistohotellin hinnasto

2 aikuista/huoneisto 50 eur/vrk/hlö, 3 aikuista/huoneisto 44 eur/vrk/hlö, 4 aikuista/huoneisto 40 eur/hlö/vrk. Saunallisen huoneiston lisähinta 5 eur/vrk

Studiohotellin hinnasto

1 aikuinen/studio 110 eur/vrk, 2 aikuista/studio 54 eur/vrk/hlö,

3 aikuista/studio 48 eur/vrk/hlö

Lapset 6–16 v. – 50 % aikuisten hinnoista. Hinnat sisältävät majoituksen ja aamiaisen lisäksi päivällisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan (ma-pe) sekä lomaohjelmaa. Jouluna min. 3 vrk ohjelmallinen joululoma, korotettu hinta.

Hotel Levi Panorama, Kittilä

Tunturitie 205, Kittilä, puh. 016 336 3000
levipanorama.fi

Levin arktinen luonto ja vuodenajat ovat unohtumaton kokemus. Korkealaatuinen ja kansainvälisen vaatimustason täyttävä Hotel Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella. Hotellin ympäristö elää voimakkaasti mukana vuodenaikojen vaihtuessa ja maisemat jatkuvat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Hinnat

Hinnat sisältävät aamiaisen, kuntoiluhuoneen sekä näköalasaunan käytön.
Hintoihin ei sisälly Levi Express gondolilippua. Alle 6-vuotias majoittuu  veloituksetta, kun nukkuu vanhempien kanssa samassa vuoteessa.

Huonehinta 1 hengen huoneessa on 85 eur/vrk kun huoneessa majoittuu 1 henkilö.
Huonehinta 2 hengen huoneessa on 105 eur/vrk, kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä.
Hinnat voimassa ajalla 1.1.-6.4.2023 ja 13.11.-22.12.2023

Huonehinta 1 hengen huoneessa on 59 eur/vrk kun huoneessa majoittuu 1 henkilö.
Huonehinta 2 hengen huoneessa on 79 eur/vrk, kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä.
Hinnat voimassa ajalla 11.4.-12.11.2023.

Lapset 6-16 vuotta lisävuoteessa 10 eur/vrk/hlö ympäri vuoden. Lapsen lisävuodehinta voimassa kun huoneessa majoittuu vähintään yksi aikuinen.

Jäsenhinnat ovat alkaen-hintoja Standard – luokan huoneissa saatavuuden mukaan. Jäsenhinnat eivät ole voimassa pääsiäisenä, jouluna eikä uutena vuotena. Veloitukseton huoneluokan korotus Superior-huoneeseen mahdollista saatavuuden mukaan.

Lohja Spa & Resort, Karjalohja

Ylhäntie 1, Karjalohja, puh. 030 608 40
lohjaspa.fi

Lohja Spa & Resort on kylpylä Etelä-Suomessa Karjalohjalla, upean Lohjanjärven rannalla. Matkaa Helsingistä ja Turusta vain noin tunti. Majoitus standard-huoneessa, joko päätalossa tai pihapiirissä sijaitsevissa rinnetaloissa tai rantataloissa. Elämyskylpylä ja upea ympäröivä luonto tarjoavat hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen. Hintaan sisältyy aamiainen ja buffet-päivällinen.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 46 eur, 1hh/vrk 78 eur, lapset 6-16 vuotta/hlö/vrk 50 % aikuisen hinnasta.

Juhannuksena (min. 2 vrk) ja jouluna (min. 3 vrk) korotetut hinnat (lisämaksu 20 eur/hlö/vrk). Hinnat sisältävät majoituksen, puolihoitoruokailut juhlapyhien herkullisista pitopöydistä, elämyskylpylän ja kuntosalin käytön sekä juhlapyhien lomaohjelman.

Scandic Eden, Nokia

Paratiisikatu 2, Nokia, puh. 0200 48130
scandichotels.fi/hotellit/suomi/nokia/
scandic-eden-nokia/kylpyla

Viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla on koko perheen suosikki. Trooppinen allasosasto saunoineen ja hyvät ravintolat tarjoavat tekemistä ja hemmottelua joka makuun Tampereen vieressä.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 58 eur, 1hh/vrk 116 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

Scandic Imatran Valtionhotelli

Torkkelinkatu 2, Imatra, puh. 05 789 9300
scandichotels.fi/hotellit/suomi/imatra/
scandic-imatran-valtionhotelli

Ainutlaatuinen, linnamainen hotelli monipuolisilla palveluilla Imatran kansallismaisemissa kaupungin parhaalla paikalla aivan kosken partaalla, Imatran keskustassa. Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto takaa hemmottelua ja elämyksiä rauhallisissa puitteissa.

Hinnat

2hh/hlö/vrk alkaen 36 eur, 1hh/vrk 72 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

Scandic Kallio, Helsinki

Läntinen Brahenkatu 2, Helsinki, puh. 09 689 990 36
scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-kallio

Kodikas hotelli sijaitsee keskellä Helsingin trendikästä Kallion kaupunginosaa. Täällä nukut hyvin ja nautit boheemista tunnelmasta. Hotelli on hyvien kulkuyhteyksien ympäröimä ja kaikki pääkaupungin palvelut ovat kätevästi saavutettavissa.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 41 eur, 1hh/vrk 82 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

Scandic Oulu Station

Kajaaninkatu 17, Oulu, puh. 08 2374 8949,
scandichotels.fi/hotellit/suomi/oulu/
scandic-oulu-station

Rauhallinen hotelli Oulun keskustassa, rautatieaseman lähellä. Ystävällinen palvelu, uudistetut huoneet, mukava ravintola ja saunaosasto uima-altaalla takaavat rennon vierailun. Hotellissa on myös moderni kokousosasto ja hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 36 eur, 1hh/vrk 72 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

Scandic Waskia, Vaasa

Lemmenpolku 3, 65170 Vaasa, puh. 06 241 300 18
scandichotels.fi/hotellit/suomi/vaasa/scandic-waskia

Rauhallinen hotelli upeissa merimaisemissa kätevän matkan päässä Vaasan keskustasta. Suuri maksuton pysäköintialue, monipuoliset palvelut, tilavat huoneet ja viereinen Tropiclandia-kylpylä (sisäänpääsy kylpylään ei sisälly huonehintaan) takaavat viihtyisän vierailun.

Hinnat

2hh/hlö/vrk alkaen 35 eur, 1hh/vrk 70 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

Scandic Rosendahl, Tampere (UUSI 2023)

Pyynikintie 13, Tampere
Puh: +358 300 308 434
scandichotels.fi/hotellit/suomi/tampere/scandic-rosendahl

Viihtyisä hotelli kauniissa järvimaisemassa lähellä Tampereen keskustaa ja Särkänniemen huvipuistoa. Hotellissa on hyvä ravintola, saunaosasto uima-altaalla sekä suuri, maksuton pysäköintialue.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 56 eur, 1hh/vrk112 eur

Scandic-hotellikohteiden hintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikoina, Scandic Edenissä kylpyläosaston vapaa käyttö aukioloaikoina.

Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa. Yli 13- vuotiaat lapset hotellikohtaisella lisävuodemaksulla vanhempien kanssa samassa huoneessa.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä ja hinnat eivät ole voimassa erikoistapahtumien aikana. Huonevaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Lisäetuna Rakennusliiton jäsenille tarjoamme seuraavaa: 

Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, niin jokainen pisteisiin oikeuttava yö lasketaan kahdeksi yöksi seuraavien viiden vierailusi yhteydessä. Eli nouset korkeammalle jäsenyystasolle tavallista nopeammin!

Ohje: Liity jäseneksi ja aktivoi tarjous Scandicin verkkosivuilla: www.scandichotels.fi/memberpromo1. Mikäli olet jo Scandic Friends -jäsen valitse ”Olen jo jäsen” ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.

Tasokorotus näkyy jäsentiedoissasi 48 h kuluessa.

***** HUOMIOITAVAA SOKOS- JA RADISSON BLU HOTELS -KOHTEISSA *****

Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu Hotelleissa jäseneduissa on 5 huoneen minimikiintiö (5 huonetta vähintään saatavilla ao. hinnoilla). Poikkeavat huonemäärät erikseen merkitty niiden hotellien kohdalle. Kiintiöt puretaan aina 7 vrk ennen tulopäivää, joten varaukset pyydetään tekemään vähintään 7 vrk ennen saapumista. Lapset 0–2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta kaikissa kohteissa.

Hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat eivät sisällä kanta-asiakasetuja.

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Tuulentie 10, Nurmes, puh. 010 783 0450
sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden.
Suljetut päivät: 1.2.2023 ja 23.-25.12.2023.

Hinnat

LOW season: su-pe 
35 eur/hlö/vrk/2hh
70 eur/vrk/1hh

HIGH season: pe-su ja päivittäin 17.2.-11.3.2023, 6.-9.4.2023, 9.6.-19.8.2023 ja 13.-21.10.2023

55 eur/hlö/vrk/2hh
110 eur/vrk/1hh

Hinta sisältää kylpylän kertakäynnin ja kuntosalin käytön.

Lapset 3-15 v, 20 eur/lapsi/ yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen ja kertakäynnin kylpylässä.

Lapset 0–2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Kiintiö 2 huonetta/päivä (vähintään kaksi huonetta saatavilla näillä hinnoilla). Kiintiöt puretaan aina 14 vrk ennen tulopäivää, joten varaukset pyydetään tekemään vähintään 14 vrk ennen saapumista.

Suljetut päivät:
• 1.2.2023
• 23.-25.12.2023

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Hovioikeudenkatu 2, 45100, Kouvola
reception.kouvola@sokoshotels.fi, puh. +358 107839101
sokoshotels.fi/fi/kouvola/sokos-hotel-vaakuna

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola on v. 2020 uudistettu ja monimuotoinen kaupunkihotelli, joka hurmaa palvelullaan. Sinua palvelee loistavan henkilökunnan lisäksi rennon ranskalainen Frans & Rose -bistro, kolme saunaa omine porealtaineen sekä kuntohuone. Kouvolan monipuoliset elämykset ovat lähelläsi.

Hinnat

Matala sesonki
1.1.2023-19.6.2023 ja 1.9.2023-31.12.2023

2hh/hlö/vrk 39,50 eur
1hh/79 eur/vrk

Korkea sesonki
20.6.2023-31.8.2023

2hh/hlö/vrk 49,50 eur
1hh/vrk 99 eur

0–2-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

3–15-vuotiaat lapset lisävuoteessa 20 eur /yö.

Hinta voimassa varaustilanteen salliessa, 5 vrk ennen saapumista.

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Kauppakeskus Jumbo, Tasetie 8, Vantaa, puh. 020 123 4605
sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-flamingo

Vain hotelli, kylpylä ei kuulu jäsenetuhintaan. Pohjoismaiden suurimmassa viihdekeskus Flamingossa sijaitseva elämyshotelli, jossa kaikki elämän ilot ja ihanuudet ovat tarjolla yhdellä yöpymisellä. Viihdekeskus Flamingo ja kauppakeskus Jumbo tarjoavat hotellivieraille huiman määrän tekemistä. Helsinki–Vantaan kentälle pääset kätevästi bussilla tai taksilla. Kylpylän sisäänpääsymaksu ei sisälly huonehintaan.

Hinnat

51 eur/henkilö/yö 2hh

89 eur/ henkilö/yö 1hh

Hinnat sisältävät aamiaisen. Lapset 3-15 v, 20 eur/lapsi/yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min 5 huonetta/ vrk, release 7 päivää.

 

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2, Vuokatti, puh. 010 783 1000
sokoshotels.fi/fi/vuokatti/sokos-hotel-vuokatti

Vuokatti on Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus, jonka neljä selkeää vuodenaikaa antavat aisteille tilaa tuntea. Kävijää odottaa upea kainuulainen luonto ja Vuokatin alueen monipuoliset palvelut.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 42 eur, 1hh/vrk 65 eur, lapset 3-15 vuotta/hlö/vrk 15 eur lisävuoteella. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min 5 huonetta/ vrk vuoden 2023 aikana, kiintiön purku aina 7 vrk ennen tulopäivää.

Original Sokos Hotel Ilves

Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1, Tampere, puh. 020 1234631,
sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves

Vuonna 2022 uudistettu Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 49 eur, 1hh/vrk 82 eur, lapset 3–15 vuotta 20 eur/lapsi/ yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. 0-2-vuotiaat veloituksetta ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min. 5 huonetta/vrk. Varaukset viimeistään 10 vrk ennen saapumista.

Suljetut päivät: 12. – 28.5., 18. – 19.8. ja 26. – 27.9.2023.

 

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki, puh. 020 1234608
sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksen vierellä ja Eduskuntatalon tuntumassa.

Hinnat

51 eur/ henkilö/ yö 2hh

89 eur/ henkilö/ yö 1hh

Hinnat sisältävät aamiaisen.

Lapset 3-15 v, 20 eur/lapsi/yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla arkisin (ma-to) min 2 huonetta/ vrk ja viikonloppuisin (pe-su) min 5 huonetta/vrk vuoden 2023 aikana.

Varaukset min 10 vrk ennen saapumista.

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa, puh. 020 123 4619
sokoshotels.fi/fi/vaasa/
original-sokos-hotel-royal-vaasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa sijaitsee keskellä kaupunkia, kauniin puistikon varrella. Vaasa on kätevän kompakti kaupunki, jossa kaikki tärkeä löytyy lyhyen kävelymatkan päästä.

Hinnat

2hh/hlö/vrk 42 eur, 1hh/vrk 80 eur, lapset 3–15 vuotta/hlö/vrk 20 eur lisävuoteella, sisältäen aamiaisen. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min. 5 huonetta. Varaukset viimeistään 7 vrk ennen saapumista.

Suljetut päivät:

• 19.-21.5.2023
• 17.6.2023
• 29.6-1.7.2023
• 2.-5.8.2023

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä

Lutakonaukio 10, Jyväskylä, puh. 020 123 4645
sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

Paviljonki ei ole tavallinen hotelli, se on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia. Rentouttavan yöpymisen lisäksi voit nauttia italialaisen keittiön herkuista Trattoria Aukiossa ja helliä hyvinvointiasi järven yllä kattokerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla.

Paviljonki on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia. Rentouttavan yöpymisen lisäksi voit nauttia italialaisen keittiön herkuista Trattoria Aukiossa ja helliä hyvinvointiasi järven yllä kattokerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla.

Hinnasto

2hh/hlö/vrk 49 eur, 1hh/vrk 79 eur, lapset 3–15 vuotta/hlö/vrk 20 eur lisävuoteessa. Hinnat sisältävät aamiaisen. Lapset 3-15 v, 20€/lapsi/ yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Suljetut päivät: 18.-20.4., 9.-11.5., 24.-27.5., 14.-16.7., 27.-30.7. ja 3.-6.8.2023

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min 5 huonetta/vrk.

Radisson Blu Hotel Oulu

Hallituskatu 1, Oulu, puh. 020 1234 730
radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-blu-oulu

Upea hotelli joen varrella Oulun sydämessä. Herää virkistäytyneenä ja nauti Ravintola Toivon Super-aamiaisbuffetista.

Hinnat

Hinnat sisältävät aamiaisen.

2hh 48 eur/hlö/yö

1hh 107 eur/yö

Lapset 3–15 v, 25 eur/lapsi/yö lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. Lapset 0–2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisä vuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min. 5 huonetta/vrk.

Suljetut päivät:

14.-15.7.2023 Suomi Pop-festivaali (pe-la)
28.-29.7.2023 Qstock-festivaali (pe-la)

 

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Viru väljak 4, Tallinn, Viro, puh. +372 680 9300
sokoshotels.fi/en/tallinn/sokos-hotel-viru

Viru on kautta aikojen ollut se Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä elävät kohtaavat. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen ja aidon. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja mielenkiintoinen KGB-museo – kaikki saman katon alla.

Hinnat

Matala sesonki 8.1.-31.5.2023 sekä 1.9. – 30.12.2023

2hh/hlö/vrk 27 eur, 1hh/vrk 61 eur,

Korkea sesonki 1.1.–7.1.2023 ja 1.6.-31.8.2023

2hh/hlö/vrk 45 eur, 1hh/vrk 97 eur,

Lapset 3–15 vuotta 15 eur/hlö/vrk lisävuoteessa, sisältäen aamiaisen. Lapset 0-2 vuotta veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Sopimushintaisia huoneita saatavilla min. 5 huonetta/vrk. Varaukset viimeistään 7 päivää ennen saapumista.

***** HUOMIOITAVAA HOLIDAY CLUB -KOHTEISSA *****

Kaikkiin kohteisiin kuuluu aamiainen sekä kylpylän vapaa käyttö (Vierumäellä Day Spa).

Varaukset

Asiakas varaa majoituksen Holiday Club asiakaspalvelusta tunnuksella Rakennusliitto. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa varaajan jäsennumero.

Sähköposti: asiakaspalvelu@holidayclub.fi

Puhelin: 0300 870 900

Holiday Club Caribia, Turku

Kongressikuja 1, Turku

Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.
holidayclubresorts.com/fi/kohteet/caribia

Upea ja monipuolinen kokonaisuus lähellä Turun keskustaa. Kylpylähotelli Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmerien rennossa hengessä.

Hintakaudet ja hinnat

Kausi 1             Normaali
Kausi 2             Korkeakausi (viikot 8-10, 22-32, 42-43)

Majoitus 1-3 henkilölle standard-luokan huoneessa. Huoneen koko on 18 m2 ja huoneisiin on saatavilla 1 lisävuode lapselle (80 cm x 170 cm).

Majoitus 4 henkilölle (2 aikuista + 2 lasta) superior-luokan huoneessa. Huoneen koko on 25m2 ja huoneessa on vuodesohva kahdelle lapselle.

Hinnat sisältävät aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän käytön.

1 hengen huone:

Kausi 1             70 eur /yö
Kausi 2             80 eur /yö

2 hengen huone:

Kausi 1             75 eur /yö
Kausi 2             85 eur /yö

2 hengen huone + lisävuode yhdelle lapselle:

Kausi 1             85 eur /yö
Kausi 2             95 eur /yö

2 hengen huone + vuodesohva kahdelle lapselle:

Kausi 1             125 eur /yö
Kausi 2             135 eur /yö

Alle 4 -vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta. Mikäli et halua käyttää lomaöitä lapsiin, voit maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellille, jolloin maksat vastaanottoon  lisämaksun/lapsi/yö. Pyynnöstä varattavissa myös yhdistettäviä standard–luokan huoneita. Tällöin varaat Rakennusliiton edun mukaisesti yhden huoneen (1-3 henkilölle). Lisähuoneesta veloitetaan hinnaston mukainen lisähuoneen hinta. Vaihtoehtoisesti voit varata 2 x 2 hengen huone Rakennusliiton jäsenhintaan, jolloin lomaöitä veloitetaan myöskin 2 x 2 lomayötä).

Edut

Mahdollisten kanta-asiakasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Hinta sisältää kuntosalin ja kylpylän käytön.

Holiday Club Katinkulta, Vuokatti

Katinkullantie 15, Vuokatti

Varaukset:  puh. 0300 870 900, asiakaspalvelu@holidayclub.fi
Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.

holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa. Nauti ympärivuotisista aktiviteeteista Nuasjärven upeissa maisemissa ja hemmottele koko perhettä kylpylähotellin monipuolisilla palveluilla.

Hintakaudet

Kausi 1         Normaali

Kausi 2         Korkeakausi (viikot 8-10, 22-32, 42-43)

Majoitus Standard-luokan huoneissa.

Huoneissa on erillisvuoteet 2 aikuiselle ja sohvalisävuode 1-2 lapselle (120 cm leveä). 1 vrk loman hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylän käyttö.

hengen huone:

Kausi 1                               67 eur /yö/huone

Kausi 2                               77 eur /yö/huone

hengen huone:

Kausi 1                               75 eur/yö/huone

Kausi 2                               85 eur/yö/huone

Lisävuode lapselle (4-14v): 10 eur /yö/lapsi

Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 4 vuotiaista lapsista veloitetaan asiakkailta 0,5 lomayötä/yö.

Lapset 0-3v majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta ja matkasänkyä hotellin puolesta

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 3-vuotiaista lapsista kuluu jäseneltä 0.5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli jäsen ei halua käyttää lomaetuuttaan lapsiin, voi jäsen maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon (20 eur/yö/lapsi).

Edut

Mahdollisten kanta-asiaksasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kylpyläntie 5, Kuusamo

Varaukset:  puh. 0300 870 900, asiakaspalvelu@holidayclub.fi
Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.
holidayclubresorts.com/fi/kohteet/kuusamon-tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen kylpylähotelli ja loma-asuntokohde Rukan ja Kuusamon välimaastossa. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa ympärivuotisia vapaa-ajanpalveluita niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekin. Kylpylähotellin tuntumassa sijaitsee Ruka, yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista lukuisine harrastemahdollisuuksineen.

Hintakaudet

Kausi 1         Normaali

Kausi 2         Korkeakausi (viikot 1, 7-16, 36-39, 47-52)

Majoitus Standard huoneissa.

Huoneissa erillisvuoteet kahdelle aikuiselle ja lisävuode sohvasta 1-2 lapselle 1 vrk loman hintaan sisältyy aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö.

hengen huone:

Kausi 1                               57 eur /yö/huone

Kausi 2                               77 eur /yö/huone

hengen huone:

Kausi 1                               65 eur / yö/huone

Kausi 2                               85 eur / yö/huone

Lisävuode, lapsi (4-14v): 10 eur /yö/lapsi

Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 4-vuotiaista lapsista veloitetaan asiakkailta 0,5 lomayötä/yö.

Lapset 0-3 v. majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta ja matkasänkyä hotellin puolesta.

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 3-vuotiaista lapsista kuluu asiakkaalta 0.5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli jäsen ei halua käyttää lomaoikeuttaan lapsiin, voi jäsen maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon (20 eur/yö/lapsi).

Edut                                   

Mahdollisten kanta-jäsenohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Holiday Club Saariselkä

Saariseläntie 7, Saariselkä

Varaukset:  puh. 0300 870 900, asiakaspalvelu@holidayclub.fi
Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.
holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saariselka

Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Hintakaudet

Kausi 1         Normaali

Kausi 2         Korkeakausi (viikot 1, 7-16, 36-39, 47-52)

Majoitus superior-luokan huoneissa 22 m2, täysin remontoitu 2017 ja 2018. Huoneissa on erillisvuoteet 2 aikuiselle ja sohvalisävuode 1-2 lapselle (120 cm leveä). Hinnat sisältävät aamiaisen ja kylpylän käytön.

hengen huone:

Kausi 1                               57 eur /yö/huone.

Kausi 2                               77 eur /yö/huone.

hengen huone:

Kausi 1                               65 eur / yö/huone

Kausi 2                               85 eur / yö/huone

Lisävuode lapsi (4-14v)  20 eur /yö/lapsi

Lapset 0-3v majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta ja matkasänkyä hotellin puolesta.

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 3-vuotiaista lapsista kuluu asiakkaalta 0.5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli jäsen ei halua käyttää lomaetuuttaan lapsiin, voi jäsen maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon (20 eur/yö/lapsi).

Edut

Mahdollisten kanta-jäsenohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Holiday Club Saimaa, Lappeenranta

Rauhanrinne 1, Lappeenranta

Varaukset:  puh. 0300 870 900, asiakaspalvelu@holidayclub.fi
Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.
holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa

Koe kylpylähotelli ja loma-asunnot Saimaan rannalla. Lähde uuteen lomakeskukseen viettämään ikimuistoista lomaa kylpylän ja monipuolisten aktiviteettien parissa.

Hintakaudet

Kausi 1         Normaali

Kausi 2         Korkeakausi (viikot 8-10, 22-32, 42-43)

Majoitus Club-, Gant- tai Castle-huoneissa. Club-huoneissa on erillisvuoteet 2 aikuiselle ja sohvalisävuode 1-2 lapselle (120 cm leveä).

Gant- ja Castle-huoneissa on parivuode, ei lisävuodemahdollisuutta.

Hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylän käyttö.

1 hengen huone:

Kausi 1                               67 eur /yö/huone

Kausi 2                               77 eur /yö/huone

2 hengen huone:

Kausi 1                               75 eur / yö/huone

Kausi 2                               85 eur / yö/huone

2 hengen huone + vuodesohva yhdelle lapselle (4-14 v):

Kausi 1                               85 eur / yö/huone

Kausi 2                               95 eur / yö/huone

2 hengen huone + vuodesohva kahdelle lapselle (4-14 v):

Kausi 1                                95 eur / yö/huone

Kausi 2                               105 eur / yö/huone

Lapsi (4-14 v) yhden aikuisen seurassa (1hh): 10 eur/yö/lapsi

Lapset 0-3 vuotta majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta.

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 3-vuotiaista lapsista kuluu asiakkaalta 0.5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli jäsen ei halua käyttää lomaetuuttaan lapsiin, voi jäsen maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon (20 eur/yö/lapsi).

Edut

Mahdollisten kanta-asiakasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

 

Holiday Club Vierumäki

Urheiluopistonkatu 400, 19201 Vierumäki

Varaukset:  puh. 0300 870 900, asiakaspalvelu@holidayclub.fi
Ilmoita tunnuksena Rakennusliitto sekä oma jäsennumerosi, kun teet varausta.
holidayclubresorts.com/fi/kohteet/vierumaki/

Kausi 1          Normaali
Kausi 2          Korkeakausi (viikot 8-10, 22-32, 42-43)

Majoitus standard-luokan huoneessa.

Hintaan sisältyy aamiainen, hotellisauna aukioloaikana ja kuntohuoneen käyttö.

1 hengen huone:

Kausi 1                                47 eur /yö/huone
Kausi 2                                67 eur /yö/huone

2 hengen huone:

Kausi 1                                55 eur / yö/huone
Kausi 2                               85 eur / yö/huone

Lisävuode lapsi (4-14 v.): 10 eur/yö/lapsi

Lapset 0-3v majoittuvat veloituksetta vanhempien huoneessa ilman lisävuodetta ja matkasänkyä hotellin puolesta.

Hinnat ovat voimassa joka päivä pois lukien erikoistapahtumat. Lisävuoteessa nukkuvista lapsista sekä kaikista yli 3-vuotiaista lapsista kuluu asiakkaalta 0.5 lomaoikeusyötä/yö. Mikäli jäsen ei halua käyttää lomaetuuttaan lapsiin, voi jäsen  maksaa lasten osuuden kokonaisuudessaan hotellin vastaanottoon (20 eur/yö/lapsi).

Edut

Mahdollisten kanta-asiakasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä. Jäsenetuna Vierumäellä Day Spa sisäänkäynti erikoishintaan 10eur /käynti (normaalisti 15eur ).

Alaikäraja 15v. Käynti ostetaan hotellin vastaanotosta.

Hotel & Spa Resort Järvisydän (UUSI 2023)

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi

Loma Järvisydämessä 2hh
Loma Järvisydämessä sisältää majoituksen tunnelmallisissa, maisemaikkunoilla ja takalla varustetuissa Maisemasviiteissä. Uniikissa Järviskylpylässä rentoudet leppeissä löylyissä ja virkistävässä Saimaan järvivedessä. Aktiviteetin voitte valita sesongin mukaan, joko ulkoilua kauden vuokravälineillä, risteily Linnansaaren kansallispuiston upeissa maisemissa, rentouttavaa joogaa tai Valamo Winetasting.
Maisemasviittejä löytyy sekä 2 hengelle että perheille (2+2).
Kesto: min. 2 yötä

Loma Järvisydämessä sisältää:
-majoituksen Maisemasviitissä (1-4hh)
-buffet aamiaisen ravintola Piikatytössä
-1 x sisäänpääsy kylpylään/ hlö/ loma
-1 x aktiviteetti/ hlö/ loma

Hinta jäsenelle

Sunnuntai-torstai:
66 eur/ hlö/ yö/ 2hh
89 eur/hlö/ yö/ 1hh
Perjantai-lauantai sekä heinäkuu:
85 eur/ hlö/ yö/ 2hh
113 eur€/hlö/ yö/ 1hh
Lapset 4-12v: 35 eur/ yö
Hinta ei ole voimassa 23.-26.12.

Huoneet
”Maisemasviittien lämmössä, isoista lämmitetyistä maisemaikkunoista koet pohjoisen valon kaikki muodot. Vuoden pimein aika ennen joulua, ensilumen sataminen, ukonilma, täysikuu, tähtitaivas pakkasyönä, revontulet tai kesäinen yötön yö”
Kahden hengen Maisemasviiteissä on parisänky, takka, oleskelutila, jossa pieni keittiö sekä kylpyhuone/wc. Varustus: jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kapselikahvinkeitin, minibaari, astiasto kahdelle, hiustenkuivain, kylpytakit ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa verhot. Maisemasviiteistä löytyy myös lemmikkihuoneita. Ilmainen WiFi.
Neljän hengen Maisemasviitti alkovilla. -Sopii perheille!
Päämakuuhuoneessa on parisänky, tunnelmaa luova puutakka, suuret kattoikkunat sekä tv. Erillisestä alkovista löytyy kaksi makuupaikkaa kerrossängystä, jossa on 90cm leveä alasänky, sekä 80 cm leveä yläsänky. Alkovissa on pieni kattoikkuna, josta voi tiirailla tähtiä tai poutapilviä. Oleskelutilasta löytyy pieni keittiö sekä kylpyhuone/wc. Varustus: jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kapselikahvinkeitin, minibaari, astiasto neljälle, hiustenkuivain, kylpytakit, pyyhkeet ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa on verhot. Ilmainen WiFi. Maisemasviiteistä löytyy myös lemmikkihuoneita. -Sopii perheille!

Varausehdot:

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:
• Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään 7 vrk ennen majoituksen ajankohtaa.
• Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk mutta viimeistään 1 vrk ennen varauksen alkamista, veloitetaan 90 eur. Peruutus tulee tehdä klo 14.00 mennessä.
• Mikäli peruutus tehdään alle 1 vrk ennen varauksen alkamista tai asiakas jättää saapumatta, veloitetaan koko varauksen hinta.

***** Yleistä Lapland Hotels -kohteista *****

Lapland Hotels tarjoaa Rakennusliiton jäsenille kaupunkihotellimajoituksia.

Kaupunkihotellien lisäksi tarjontaa löytyy myös Lapin hotellikohteista. Tutustu hotellikohtaisiin tietoihin jäljempänä.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Lapland Hotels Kuopio (UUSI 2023)

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio 

Hinnat

92 eur/1hh
94 eur/2hh

Suljetut päivät: 28.-29.7.2023.

Aamiaisbuffet sisältyy majoituksen hintaan. Mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat ja pöytävaraukset ravintolan sivuilta.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Hotellilla on yhteensä 28 pysäköintipaikkaa ala- ja yläpihalla sekä 40 pysäköintipaikkaa autotalleissa. Alapihalle ja talleihin ajo tapahtuu Puijonkadun kautta. Yläpihalle saavutaan Myllykadun kautta. Alapihalta löytyy myös yksi esteetön pysäköintipaikka. Ulkopysäköinti 10 eur/yö ja autotalli 15 eur/yö, pysäköinti maksetaan hotellin vastaanottoon. Paikkoja on rajoitetusti. Osa tallipaikoista on varattavissa etukäteen vastaanotosta hintaan 25  eur/yö.

Hotellilla on kaksi sähkö,autoparkkia, joissa on latauspisteet. Sähköauton lataus maksetaan Plugit Cloud -applikaation kautta tai kertamaksupalvelun kautta. Hinta 5 eur/tapahtuma. Auton pysäköinti sähkölatauspisteellä on sallittua ainoastaan latauksen aikana.

Yleiset saunat ovat käytössä sunnuntaista perjantaihin klo 18–22 ja lauantaisin klo 16–22 veloituksetta hotellimme majoittujille.  Kuntoilutila käytössä päivittäin klo 7–22.

Lapland Hotels Oulu (UUSI 2023)

Kirkkokatu 3, 90100 Oulu 
Hotelli sijaitsee Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa.

Hinnat

96 eur/1hh
98 eur/2hh

Suljetut päivät: 9.-10.6. ja 28.-29.7.2023 

Aamiaisbuffet sisältyy majoituksen hintaan. Aamiaisen voi ostaa myös ilman hotellissa majoittumista hintaan 24 eur/hlö.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Kaksi vaihtoehtoa pysäköintiin. AutoHeikki pysäköintitalo osoitteessa Heikinkatu 5. Aja suoraan AutoHeikkiin ja vaihda pysäköintilippusi vastaanotossamme, jolloin maksu vain 15  eur/yö.

Hotellin alakerrassa sijaitsee lämmitetty parkkihalli, jossa parkkipaikat ovat ennakkovarattavia ja niitä on rajoitettu määrä. Vuorokausimaksu 25  eur/yö, varaukset suoraan hotellin vastaanotosta soittamalla tai sähköpostitse.

Parkkihallissa on kaksi sähköautopaikkaa, joissa on latauspisteet. Auton sähkölataus maksetaan Plugit Cloud -applikaation kautta tai kertamaksupalvelun kautta. Hinta 5 eur/tapahtuma. Auton pysäköinti sähkölatauspisteellä on sallittua ainoastaan latauksen aikana.

Lisäksi parkkihallissa Tesla Destination Charger Type2 22kW, 100km/h, 32A. Teslat. Lataus 15  eur/tapahtuma. Maksu vastaanottoon.

Asiakassaunat ja uima-allas ovat avoinna joka päivä. Uima-allas avoinna päivittäin klo 7–22 ja saunat lämpeävät päivittäin klo 16–22.

Hotellimme asiakkaat voivat käyttää viereistä Fressi kuntosalia hintaan 5 eur/käynti.

Kesäaikaan hotellilla on neljä vuokrapyörää. Pyöränvuokraus 8 eur / 3h ja 25 eur/pv.

 

Lapland Hotels Bulevardi, Helsinki (UUSI 2023)

Bulevardi 28, 00120 Helsinki

Hotelli keskellä kaupungin vilinää. Hotellia ympäröivät Bulevardin majesteettiset vaahterat ja lehmukset sekä Punavuoren lähirakennusten ja puistojen rikas historia.

Hinnat

134 eur/1hh comfort

140 eur/2hh comfort

188 eur/1hh mystique deluxe (oma sauna kylpyhuoneessa)

196 eur/2hh mystique deluxe (oma sauna kylpyhuoneessa)

Suljetut päivät:  11.-12.8.2023

Aamiaisbuffet sisältyy majoituksen hintaan ja se tarjoillaan hotellin ravintolassa. Lapland Hotelsin aamupalan voi ostaa myös ilman hotellissa majoittumista hintaan 29 eur/hlö.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Yleissaunat ovat käytössä joka päivä veloituksetta majoittujille.

Kuntosali on avoinna normaalisti vuorokauden ympäri ja veloituksetta  majoittujille.

Lapland Hotels Arena, Tampere (UUSI 2023)

Nokia Arena, Ratapihankatu 54, 33100 Tampere.  

Huoneiden moderni rentous ja rouhea tyylikkyys on saanut innoituksensa roudan halkaisemasta tunturikivestä ja kuuran kaunistamasta koivikosta. Osa huoneista on rakennettu 1,5-kerroksisiksi, soveltuen niin kahden hengen seikkailuille kuin perheen yhteisille retkille.

Hinnat

100 eur/1hh
102 eur/2hh

Suljetut päivät:
12.-28.5.2023
18.-19.8.2023
19.-21.9.2023
Huonehinnat eivät ole voimassa Ratinan stadionin konserttiajankohtina.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Lapland Hotels Sky Ounasvaara (UUSI 2023)

Juhannuskalliontie, 96400 Rovaniemi 

Lapland Hotels Sky Ounasvaara sijaitsee keskellä taivaanrantaan aukeavaa maisemaa, talvella tykkylumisia puita, karuja kallioita ja yöttömän yön valoa. Pohjoinen maailma aukeaa valloittavana heti hotellin etuovelta – hiihtokeskuksen rinteet, ensilumen ladut sekä pyöräilymaastot tuovat luonnon lähelle. Täysin uudistetun klassikkohotellin huoneissa yhdistyvät Lapin laadukkaimmat materiaalit ja luonnon läsnäolo suurien ikkunoiden kautta. Hotellin aulassa tunnelmaa luo pehmeä takkatulen loiste.

Revontulet, napapiiri, Joulupukki, Arktikum, teatterit sekä ainutlaatuiset tunturimaisemat luonnon helmassa Ounasvaaralla – keskellä kaupunkia. Hotellimme läheisyydestä löytyvät Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Santasportin ensiluokkaiset harrastusmahdollisuudet sekä tapahtumia tarjoava Lappi Areena.

Hinnat

Varattavissa ajalle: 1.4.-30.11.2023 

82 eur /1hh

79 eur /2hh

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaiselle ovat tervetulleita myös hotellin ulkopuoliset vieraat hintaan 25 eur/hlö. Aamiaisen voi nauttia myös oman huoneen rauhassa 25 eur/hlö lisähintaan.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Majoittujille maksuttomat saunat ovat lämpimänä joka päivä klo 17–20.

Hotellin pihassa on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Saatavilla on myös lämmityspistokkeita. Hotellin pihasta löytyy myös maksullinen sähköauton latauspiste. Latauspisteen teho on maksimissaan 11–22 kW, ja se soveltuu kaikkien täyssähköautojen ja ladattavien hybridien lataamiseen. Mukana tulee olla oma lataukseen soveltuva Type 2 -kaapeli. Latauspisteestä löytyy tarkemmat ohjeet tolpan toiminnasta. Latauspisteen käyttö on mahdollista Plugitin rekisteröityneille käyttäjille sekä muille kertamaksupalvelun pay.plugitcloud.com kautta. Käyttäjäksi voi rekisteröityä www.plugitcloud.com-osoitteessa tai lataamalla ”Plugit Cloud” -applikaation. Latauspisteiden käyttöön liittyvät tiedustelut Plugit-asiakaspalveluun: p. +358 207 350 330 / asiakaspalvelu@plugit.fi.

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets (UUSI 2023)

Antinmukka 4, 96600 Rovaniemi 

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meiltä löytävät oman tyylinsä niin urheilijat, mietiskelijät kuin nautiskelijatkin. Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja ja liikuntaa tai vain rauhoittumista, tule vieraaksemme Kemijoen rannalle.

Hinnat

1.1.-18.3.

Saunallinen lomahuoneisto

159 eur/1hh
149e/2hh

19.3.-30.11.

Saunallinen lomahuoneisto

59 eur/1hh
59 eur/2hh

Suljetut päivät: 1.12.-31.12.

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaiselle ovat tervetulleita myös ei-majoittuvat vieraat hintaan 18 eur/hlö | Lapset 4–12 v. 9 eur/hlö.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Päärakennuksen edessä on runsaasti maksutonta paikoitustilaa ja jokaisen lomaosakkeen pihalla on paikoitustila ja lämmityspistoke, jonka käyttö sisältyy majoitushintaan.

Hotellin pihasta löytyy myös maksullinen sähköauton latauspiste. Latauspisteen teho on maksimissaan 11–22 kW, ja se soveltuu kaikkien täyssähköautojen ja ladattavien hybridien lataamiseen. Mukana tulee olla oma lataukseen soveltuva Type 2 -kaapeli. Latauspisteestä löytyy tarkemmat ohjeet tolpan toiminnasta. Latauspisteen käyttö on mahdollista Plugitin rekisteröityneille käyttäjille sekä muille kertamaksupalvelun pay.plugitcloud.com kautta. Käyttäjäksi voi rekisteröityä www.plugitcloud.com-osoitteessa tai lataamalla ”Plugit Cloud” -applikaation. Latauspisteiden käyttöön liittyvät tiedustelut Plugit-asiakaspalveluun: p. +358 207 350 330 / asiakaspalvelu@plugit.fi.

Lapland Hotels Sirkantähti (UUSI 2023)

Levintie 1630, 99130 Sirkka
Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee keskeisellä paikalla Levin tunturikylässä, lähellä rinteitä, kiinnostavia tapahtumia ja aktiviteetteja. Kaikissa huoneissa ja huoneistoissamme pääset oman saunan lämpöön.

Hinnat

1.1. – 30.4.

Saunallinen 27 m2 studio-lomahuoneisto
119 eur/1hh
109 eur/2hh

2.6. – 23.9.
Standard-hotellihuone saunalla
50 eur/1hh
40 eur/2hh

3.11.-19.12.
Standard-hotellihuone
80 eur/1hh
80 eur/2hh

Suljetut päivät: 1.5.-1.6. ja 24.9.-2.11.2023
Hinnat eivät ole voimassa 20.12.-31.12.2023.

Hotellivieraillamme aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaiselle ovat tervetulleita myös ei-majoittuvat vieraat hintaan 18 eur/hlö | Lapset 4–12 v. 9 eur/hlö.

Tarjoushintaiset huoneet on varattava vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Huoneita rajallinen määrä etuhinnoilla.

Hotellissa on pyöränpesupaikka, lukollinen pyörien säilytyspaikka sisätiloissa, sekä vaatteiden pesu- ja kuivausmahdollisuus. Lisäksi hotellissamme on pyörien huoltopaikka ja perushuoltotarvikkeita. Kaikkien palveluiden käyttö on maksutonta Lapland Hotels Sirkantähden majoittuville asiakkaille.

Hotellin pihassa on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Saatavilla myös lämmityspistokkeellisia paikkoja.

Hotellin pihasta löytyy myös maksullinen sähköauton latauspiste. Latauspisteen teho on maksimissaan 11–22 kW, ja se soveltuu kaikkien täyssähköautojen ja ladattavien hybridien lataamiseen. Mukana tulee olla oma lataukseen soveltuva Type 2 -kaapeli. Latauspisteestä löytyy tarkemmat ohjeet tolpan toiminnasta. Latauspisteen käyttö on mahdollista Plugitin rekisteröityneille käyttäjille sekä muille kertamaksupalvelun pay.plugitcloud.com kautta. Käyttäjäksi voi rekisteröityä www.plugitcloud.com-osoitteessa tai lataamalla ”Plugit Cloud” -applikaation. Latauspisteiden käyttöön liittyvät tiedustelut Plugit-asiakaspalveluun: p. +358 207 350 330 / asiakaspalvelu@plugit.fi.

 

.