Valtakunnallisesta rakentajaveteraanitapaaminen Kuopion Rauhalahdessa

Paikka: Kuopio,

Aika: 14. – 16.8.2017

Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Jo perinteeksi tullut Rakennusliiton valtakunnallinen veteraanitapaaminen järjestetään tänä vuonna Kylpylähotelli Rauhalahdessa 14. – 16. elokuuta.

Alustavassa ohjelmassa ensimmäisen päivän kantava teema on eläkeläisten edunvalvonta. Päivän ohjelmaan oman viihteellisen, mutta samalla kantaaottavan panoksensa tuo trubaduuri Mikko Perkoila. Toisen päivän teemana on hyvinvointi ja jaksaminen. Kolmantena päivänä keskustelun teemana on Rakennusliitto ja veteraanit.

Osallistujakiintiöt on jaettu aluejärjestöittäin jäsenmäärän ja alueellisen veteraanitoiminnan aktiivisuuden perusteella. Osallistujahankinnasta vastaavat aluetoimistot ja alueelliset veteraanitoiminnan yhdyshenkilöt annettujen osallistujakiintiöiden pohjata. Toisin kuin veteraanilomille valtakunnalliseen veteraanitapaamiseen toivotaan osallistuvan alueen aktiivisimpien veteraanitoimijoiden.

14 elo