Ladataan Tapahtumat
 

Työväen musiikkitapahtuma Valkeakoskella 26.-29.7.2018

Alkaa: heinäkuu 26
Päättyy: heinäkuu 29
Paikka:

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Mitä yhteistä on runonlaulajalla, griootilla ja räppärillä? Heinäkuussa se selviää!

Rakennusliitto on lauantaina 28.7. klo 21.00 Paperitorilla alkavan Värttinä feat. Paleface -konsertin yhteistyökumppani.

Musiikkitapahtumassa mukana myös mm. Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Duunari Stand-up, Elsi Sloan, Gasellit, Isac Elliot, Happoradio, Huora, Jaakko Laitinen & Väärä raha, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Los Salsanismo, Mara Balls, Martti Suosalo & Leif Segerstam, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Paleface & Värttinä, Petteri Sariola, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Sitku, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Vesta, Younghearted.

Musiikkitapahtuman ohjelma

UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

 

 

26 heinä