Ladataan Tapahtumat
 

Kaikille avoin Tulevaisuus tänään -tapahtuma Helsingissä

Alkaa: lokakuu 6
Päättyy: lokakuu 6
Paikka:
  • Painavaa puhetta työstä ja sen muutoksesta.

  • Tiukkaa asiaa hyvinvointiyhteiskunnan murroksesta.

  • Kiehtovia keskusteluja. Mieleenpainuvia kohtaamisia.

 

SAK kutsuu sinut toista kertaa järjestettävään Tulevaisuus tänään -tapahtumaan 6. lokakuuta 2018 Helsinki Congress Paasitorniin. Tilaisuus tarjoaa sinulle laajan näkymän työelämän ja yhteiskunnan haasteisiin ja uusiin ratkaisuihin.

Päivän aikana käydään kahdeksan mielenkiintoista ja eteenpäin katsovaa keskustelua mm. hyvinvoinnista, toimeentulosta, työelämän vaatimuksista,
ammattiyhdistysliikkeen uusista toimintatavoista, sekä työn ja ympäristön suhteesta. Keskustelemassa ja haastatteluissa on monipuolinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joiden joukossa myös Rakennusliiton pj. Matti Harjuniemi. Tapaat Paasitornissa myös yhteistyökumppaneita omilla esittelypisteillään.

Tulevaisuus tänään -tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Paasitornin ovet avautuvat kello 9. Ensimmäisessä keskustelussa kello 9.30 alkaen
pohditaan, miten käy hyvinvointiyhteiskunnalle tulevaisuudessa. Päivän päättävä Esko Valtaojan ja Jarkko Elorannan keskustelu alkaa kello 15.00.
SAK järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksia ympäri Suomen. Kuljetuksista saat lisätietoa SAK:n alueellisista toimipisteistä.

Voit seurata keskustelutilaisuuksien sisältöjen sekä puhuja- ja yhteistyökumppanilistan
täydentymistä tapahtuman kesäkuussa avattavilla nettisivuilla

www.tulevaisuustanaan.fi sekä Facebookissa fb.me/ttanaan ja Twitterissä twitter.com/ttanaan

Lue myös: Järjestönurkkaus

 

 

6 loka