Ladataan Tapahtumat
 

Suomen Sosiaalifoorumi 21.-22.4. Helsingissä

Alkaa: huhtikuu 21
Päättyy: huhtikuu 22
Paikka:

Sosiaalifoorumin ilmoittautuminen on auki 16.3.2018 asti! 

Suomen sosiaalifoorumi tarjoaa tänä vuonna osallistujille viisi haastemuotoista teemaa, ja kutsuu järjestöt, verkostot, liikkeet ja ryhmät etsimään niihin ratkaisuja ruotsinkieliselle työväenopistolle Arbikselle Helsinkiin 21.-22.4.2018!

Sosiaalifoorumin uudistetuilla kotisivuilla www.sosiaalifoorumi.fi on nyt avattu ilmoittautuminen osatapahtumajärjestäjille. Sivuilta löydät myös menettelytapaohjeet, hinnat ja teemakoordinaattorit – älä epäröi ottaa mieleisenne teeman koordinaattoriin yhteyttä lisäohjeiden saamiseksi!

Vuoden 2018 teemat

  •  Katoava vapaus eli kuinka demokratia vallataan takaisin?
  •  Systeemikriisi!
  •  Kahden kerroksen väkeä
  •  Erilaisen pelosta luottamuksen ja rauhan rakentamiseen
  •  Epäreilu peli vai sosiaalinen hyvinvointi?

Perinteiseen tyyliinsä teemat ovat ennen kaikkea suuntaa antavia, eivätkä sido osatapahtumien järjestäjiä pitäytymään tiukasti niissä. Osatapahtumissa kuitenkin sitoudutaan noudattamaan Sosiaalifoorumin arvoja, jotka nekin löydät kotisivuilta.

Kannustamme yhteistyöhön tapahtumissa, rohkeisiin ja osallistaviin avauksiin ja keskusteluihin sekä kokeilemaan yhä uusia osatapahtumamuotoja! Perinteisten seminaarien ja työpajojen lisäksi foorumissa on tilaa myös vaikka piirikeskusteluille, elokuville, yhteisötaiteelle ja näyttelyille, jopa radiolähetyksille Lähiradion kanssa.

Apua osallistavan ja innostavan tapahtuman suunnitteluun tarjoaa tänä vuonna Suomen sosiaalifoorumin tilijärjestö 2017-2018 Kansalaisfoorumi ry. Ilmainen fasilitointi-workshop Sosiaalifoorumin osatapahtumien järjestäjille pidetään Helsingissä 15.2. klo 17.30-20.30. Ilmoittaudu mukaan 14.2. mennessä!

Lisätietoja:

www.sosiaalifoorumi.fi

https://sosiaalifoorumi.fi/jarjesta-seminaari/

https://sosiaalifoorumi.fi/jarjesta-seminaari/menettelytapaohjeet/

https://sosiaalifoorumi.fi/jarjesta-seminaari/fasilitointikoulutus-osatapahtumajarjestajille-2018/

https://sosiaalifoorumi.fi/tietoa-sosiaalifoorumista/sosiaalifoorumin-arvot/

sosiaalifoorumi@riseup.net

21 huhti