Rakennusliiton valtuusto kokoontuu

Päättyy: toukokuu 13
Paikka: Paasivuorenkatu 5
Helsinki,

Rakennusliiton valtuuston sääntömääräinen kokous pidetään 12.–13. toukokuuta Helsingissä. Liiton hallitus päätti asiasta helmikuussa pitämässään kokouksessa.

Sääntömääräisessä kokouksessa käsitellään hallituksen toimintakertomus, tilikertomus edelliseltä vuodelta ja tilintarkastajien lausunto. Niin ikään valtuusto päättää vastuuvapaudesta kuluneen vuoden osalta.

Rakennusliiton hallitus korosti, että valtuusto voi halutessaan käsitellä varsinaisessa kokouksessaan sääntömääräisten asioiden lisäksi myös muita liiton toimintaan liittyviä asioita. Sen sijaan ylimääräisen valtuuston kokouksen koollekutsumiselle vielä ennen varsinaista kokousta ei ollut hallituksen mukaan sääntöjen määräämää syytä.

Valtuuston jäsenet voivat nostaa asioita käsittelyyn tekemällä niistä ilmoituksen keskustoimintoon vähintään viikkoa ennen kokousta. Rakennusliiton valtuustossa on 50 eri puolilta Suomea ja eri ammattialoilta valittua jäsentä.

12 touko