Rakennusliiton kesäpäivät Turussa

Alkaa: kesäkuu 16
Päättyy: kesäkuu 17
Paikka:

Rakennusliiton seuraavat, vuoden 2018 kesäpäivät järjestetään Turussa 16.-17.6.2018. Rakentajamotoristit kokoontuvat Turkuun jo perjantaina 15.6.2018.

• Lauantaina on luvassa koko perheen päiväohjelmaa Turun linnassa ja Forum Marinumissa, jossa hauskat teemakierrokset, museolaivat ja ruoka ovat keskeisessä roolissa.
  • Lauantain iltajuhla sijoittuu Logomoon, jonka Rakennusliiton 3000 ihmisen tapahtuma valtaa kokonaan.
  • Sunnuntaina osa perheistä vierailee myös Muumimaailmassa Naantalissa.

Kuka saa kesäpäiväpassin ja miten?

• Kesäpäiväpassina toimii oranssinväriset KOVA JUTTU-tuotteet rannelompakko/rannehikinauha.
  • Passeja on jaossa tapahtuman infopisteiltä jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen (puoliso/alaikäiset lapset ja lastenlapset).
  • Henkilö osoittaa jäsenyyden jäsenkorttia vilauttamalla.
  • Mikäli jäsenkortti ei ole mukana, infopisteen henkilökunta tarkistaa jäsenyyden kysymällä henkilötietoja ja tietoa ammattiosastosta, johon henkilö kuuluu.
  • Passeja on jaossa myös sunnuntaina Muumimaailman ja Superparkin portin edessä olevilla Infopisteillä.
  • Muumimaailmaan pääsy edellyttää myös sieltä passilla saatava  ranneketta.

MAJOITUSMYYNTI
Rakennusliiton Kesäpäivien majoitusmyynti avataan keskitetysti VisitTurun verkkokaupasta 28.1.2018.
Verkkokauppaan pääsette täältä: http://www.visitturku.fi/rakennusliiton-kesapaivat.
Klikatkaa sivun ala-reunalla, oranssilla pohjalla olevaa ”Verkkokauppa” -painiketta ja sen jälkeen ”Osta Verkkokaupasta”, jonka jälkeen pääsette täyttämään tietonne ja majoitustarpeenne. Verkkokauppa näyttää reaaliajassa, mitä huoneita on vapaana missäkin hotellissa. Verkkokaupan viimeisellä sivulla on hyväksyttävä varausehdot, ennen kuin pääsee vahvistamaan varauksensa. Automaattinen varausvahvistus lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, kun varaus on tehty.

Kesäpäivien 2018 tapahtumasivusto

Seuraathan myös tapahtuman omaa Facebook-sivua