Rakennusliiton kesäpäivät Helsingissä 12.-14.6.2020

Rakennusliitto toivottaa jäsenet perheineen tervetulleiksi Helsinkiin 12.-14. kesäkuuta liiton kesäpäiviä viettämään. Perinteeksi muodostuneilla kesäpäivillä viihdytään sekä tavataan ympäri Suomen saapuneita rakentajia. Tapahtumien keskiössä on Helsinki monipuolisine nähtävyyksineen ja vierailukohteineen. Mielenkiintoista ohjelmaa ja tekemistä on luvassa kaiken ikäisille.

Lue lisää

Löydä työtä – ilmoittaudu mukaan Rakennusliiton rekrypäiville Helsinkiin 4.–6.2.

Rakennusliiton rekrypäivät järjestetään 4.–6.2. klo 10–13 Uudenmaan aluetoimistolla. Jo viime vuonna rekrypäivät yhdistivät toisiinsa pintakäsittelyalan, talonrakennusalan ja talotekniikka-alan opiskelijat ja työnantajat. Tällä kertaa tilaisuus on opiskelijoiden lisäksi avoin kaikille Rakennusliiton jäsenille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.1.!

Lue lisää

Ammattikoulusta on moneksi

Rakennusalan urapolut lähtevät toisen asteen opinnoista ja mutkittelevat nosturinkuljettajaksi, huipputimpuriksi, yrittäjäksi ja työnjohtajaksi. Rakennusalalla seurataan nyt huolestuneina laskevia hakijamääriä alan opintoihin. Kun vielä vuonna 2014 rakennusalan ja talotekniikan perustutkintoihin pyrki yhteishaussa ensisijaisesti 4 307 opiskelijaa, tänä vuonna pyrkijöitä oli enää 3 379. Kaikista hakijoista ensisijaisia oli vain noin kolmasosa. Osan syystä voi kantaa rakennusala itse. […]

Lue lisää