Rakennuskassa hakee palvelupäällikköä - Rakennusliitto

Takaisin

Rakennuskassa hakee palvelupäällikköä

Rakennusalan työttömyyskassa hoitaa rakennusalan ammattilaisten työttömyysturvaetuuksia. Kassa on perustettu vuonna 1924, meillä on noin
53 000 jäsentä ja 40 työntekijää. Toimimme Helsingissä sijaitsevan keskustoimiston lisäksi aluetoimistoissa eri puolilla Suomea.
www.rakennuskassa.fi

Haemme Tampereen tai Helsingin toimipisteeseen
vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tätä tarjoamme

Palvelupäällikkönä vastaat Rakennusalan työttömyyskassan etuustuotannosta ja asiakaspalvelusta. Toimit kassan etuuskäsittelijöiden lähiesimiehenä ja vastaat toiminnan ja prosessien sujuvuudesta sekä kehittämisestä.

Tiimissäsi työskentelee 33 etuuskäsittelijää, pääasiassa Tampereen ja Kuopion toimipisteissämme, joten säännöllinen matkustelu näissä kuuluu tehtävänkuvaasi. Ensisijaisesti haemmekin henkilöä Tampereen toimipisteeseen, mutta myös Helsingin toimipiste on mahdollinen.

Tervetuloa innostuneeseen ja motivoituneeseen joukkoomme! Meillä työssä viihdytään, työilmapiirimme on hyvä ja haluamme tarjota työntekijöillemme kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuuksia.

Tätä odotamme

Olet innostava esimies ja hallitset hyvän henkilö- ja muutosjohtamisen käytännöt. Sinulla on jo kokemusta etuus- ja asiakaspalvelutyön johtamisesta ja mahdollisesti myös työkokemusta tai ainakin ymmärrystä työttömyyskassa-alasta. Olet palvelu- ja kehittämishenkinen, huolellinen ja omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset toimistotyökalut eikä uusien tietojärjestelmien omaksuminen ole sinulle ongelmallista; käytössämme on YAP:n maksatusjärjestelmä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja käytät sujuvasti englantia, mielellään myös ruotsia työssäsi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Annamme mielellämme lisätietoja. Kassanjohtaja Jan Peltonen (p. 050 572 0039) vastaa kysymyksiisi tiistaina 18.4 kello 12.00-13.00, keskiviikkona 19.4 kello 13.00-14.00 ja tiistaina 25.4 kello 12.00-13.00. Psyconin konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238) vastaa kysymyksiisi muina aikoina.

Täytä hakulomake palkkatoivomuksineen 26.4. mennessä osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitätähän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.