eAsiointi on postinkulusta riippumaton jäsenpalvelu

Postin viimeaikaisilla pistelakoilla on ollut vaikutusta muun muassa päivärahahakemusten perille tuloon. Rakennusliitto ja Rakennusalan työttömyyskassa suosittelevat käyttämään eAsiointia. Palvelu on jäsenten käytössä vuorokauden ympäri.

Rakennusliiton ja Rakennusalan työttömyyskassan yhteisessä eAsioinnissa jäsen voi täyttää ansiopäivärahahakemuksensa ja liittää siihen tarvittavat selvitykset.
Hakemus kirjautuu saapuneeksi kassaan lähettämisen jälkeen. eAsioinnissa jäsen voi myös tarkastella päivärahan hakemiseen liittyviä asioita.

Myös puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen voi itse päivittää eAsioinnin kautta jäsenrekisteriin. Näin toimien liitto tavoittaa mahdollisimman laajan joukon jäseniä myös sähköisin tiedottein.

eAsiointiin pääsee kirjautumaan sekä Rakennusliiton että Rakennusalan työttömyyskassan sivujen kautta. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

www.rakennusliitto.fi

www.rakennuskassa.fi